Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Bücs Zsolt: Csapatként kell funkcionálnunk

Két hete, január 10-én kezdte meg a közös munkát a Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt NB II-es labdarúgócsapata.

A felkészülés első szakaszát értékelte Bücs Zsolt vezetőedző: Az első három nap ráhangoló jellegű volt, melynek végén, szombaton felmérésen vettek részt a játékosok. Labdarúgóink jó állapotban, súlyfelesleg nélkül jöttek vissza a téli pihenőről. Számunkra ez visszajelzés, hogy elvégezték azt a munkát, amit kiadtunk nekik.

Az első, egész héten napi két edzést terveztünk. Az időjárás azonban átírta elképzeléseinket. A lesett nagy mennyiségű hó miatt, csütörtöktől napi egy edzéssel folytattuk a felkészülést. Sajnos a műfüves pályát is képtelenség volt takarítani.

Ezen körülmények miatt az ETO II ellen tervezett felkészülési mérkőzés is elmaradt. A mostani hetet is két edzéssel kezdtük hétfőn. Kedden a rabokkal együtt a műfüves pályát takarítottuk délelőtt.

Aznap délelőtt, így már labdás edzést is tudtunk tartani. Szerdán kettő, csütörtökön egy, pénteken kettő edzés szerepel a programban.

Szombaton lejátsszuk első edzőmeccsünket is, melyen 45 perc után sorcserét hajtok végre.

Soproni VSE-Körmend felkészülési mérkőzés, január 26., 14:00 óra, Lővér krt. 1. műfüves pálya

A szakmai értékelés után a próbajátékosok és az átalakuló keretről is ejtett néhány szót Bücs Zsolt: Több próbázó van nálunk, de a fentebb említett okok miatt nem könnyű lemérni az ő tudásukat.

Szeretek legalább egy hetet együttdolgozni a játékossal, mert nem csak a képességeit kell megismerni, hanem az emberi tulajdonságait is. Átalakulóban van a keret, hat távozónk és – eddig – két érkezőnk van. Mindenféleképpen szeretnénk egy belső-, és egy bal oldali védőt igazolni. Ezekre a posztokra több próbajátékos is van itt. Megpróbáljuk a legjobb megoldást meghozni.
A szombati edzőmeccs a segítségünkre lesz ebben.

Az elmúlt két hétben mindenki teljes odaadással dolgozott. A fiúk megértették, hogy tavasszal csak úgy tudjuk elérni céljainkat, ha csapatként funkcionálunk. Nem 1-2 emberből, hanem 11 játékosból áll a csapat, ha valaki kilóg, akkor nem fog működni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kaká és Balotelli sem lesz a Milané

Ezt Silvio Berlusconi, az olasz klub elnöke jelentette be csütörtökön. Tovább olvasom