Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Bradeanu: ´A szívem egyik fele Győrben marad´

Jelentősen átalakul az Audi ETO kerete, hiszen visszavonul Mravikova, távozik Spiridon, Szölösi, Bradeanu, és Mayer is. A búcsúról utóbbi két játékost kérdeztük.
Aurelia Bradeanu hosszú időt töltött az Audi ETO csapatánál. Mika a 2004-2005-ös idényben igazolt Győrbe egy másik román válogatott játékossal Simona Gogirlával együtt. Bradeanu azóta minden évben Magyar Kupa-győztes csapat tagja volt, és egyetlen esztendőt kivéve a magyar bajoki aranyérmet is mindig begyűjötte az ETO-val.

"Nagyon szép hét évet töltöttem el az ETO-ban, és ez kitörölhetetlen emlék. Emlékszem, mennyire örültem, amikor ide igazoltam, mert látszott, hogy nagy célokért harcolunk majd. A legszebb élmény, amikor először nyertük meg a bajnokságot, és hihetetlen ünneplés volt a városban -kezdte a beszélgetést Mika. Sok barátom lett Győrben, akik közül nem szeretnék egy-két embert említeni, mert sokan vannak. Köszönöm azoknak akik segítettek, bíztek bennem. A fél szívem Győrben marad."

Bradeanu nem titkolja, hogy a győri kézilabdát, a klubot körülvevő hangulat, a szurkolók szeretete mindig is fontos volt számára. Mika a terveiről is beszélt. 

"Köszönöm a szurkolóknak, hogy mindig ott voltak mellettünk, akár nyertünk, akár kikaptunk, ezt soha nem felejtem el. Én itt akartam maradni, de nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna. Ez van, tovább kell lépni. Még két évet szeretnék játszani, BL-t akarok nyerni leendő klubommal. Tervben van a válogatottal az olimpia is."

Mayer Szabina az ETO saját nevelésű játékosa, igaz közben szerepelt a Hódmezővásárhely, és a Fehérvár együtteseiben is. A beállós három éve tért vissza Győrbe, azóta ugyan nem alapemberként, de folyamatosan helyet kapott a csapatban. Mayer a következő idénytől Veszprémben játszik.

"Sokat fejlődtem az utóbbi három évben az ETO-ban, és biztos vagyok benne, hogy ezt tudom majd hasznosítani a pályafutásom során bármelyik klubnál. Világklasszisok között edzhettem, és játszhattam mérkőzéseket, - még ha nem is túl sokat voltam pályán - rengeteget tanultam tőlük. Támadásban próbáltam bizonyítani, amikor lehetőséget kaptam, úgy érzem ez sikerült. A védekezésemen van még mit javítani, de azon vagyok, hogy ezen a téren is minden rendben legyen. Szeretnék válogatott lenni, ehhez pedig több játéklehetőség kell, amit a Veszprémnél megkaphatok. Persze jól kell játsznai, keményen kell edzeni, de mindennek az alapja az, hogy játékban legyek. Ez a három év felejthetetlen számomra. Az összes cím, amit nyertünk óriási élmény számomra, még a BL-döntő is, bár sajnos azt elvesztettük.  Veszprémben jó csapat alakul, válogatott játékosokkal, akikről többet még nem mondhatok. A cél az, hogy előrébb lépjen a csapat a bajnokságban, ebben egy meglepetés eredmény is benne van" -mondta az ETO-tól búcsúzó Mayer.Olvasóink írták

 • 13. pacsibácsi 2011. május 12. 21:25
  „"Mivel lassan nem marad magyar játékos a MI csapatunkba"

  Mondjuk csapatunkban, de ez apróság. A kérdés, hogy mihez képest nem marad magyar az ETO-ban? Az idei évhez? Nem hiszem, mert három külföldi megy, három jön. Ez nullával több külföldi...”
 • 12. Igazamvan 2011. május 12. 18:35
  „Mindenki jobban járna ha görbe csak nyilatkozna.Mivel lassan nem marad magyar játékos a MI csapatunkba ő lehetne a szóvivő.Így teljesülne a főszponzor kivánsága is.
  És át sem kellene öltöznie.Sokan már most sem értik, miért ő nyilatkozik amikor nála csak többet (és jobban) játszanak a társak, ezzel a szóvivői állással meg lenne indokolva.
  Egy intenzív kommunikációs tréning pedig pótolhatná a középiskolát is.”
 • 11. dominiim 2011. május 12. 09:05
  „Véleményem szerint a távozók megérdemeltek volna egy tisztességes bucszuztatást a közönségtől, a csapattársak-
  tól és a klubbtól ! Jó lenne ha a csapatvezetés gondolkodna ilyen apró részleteken is, mert véleményem szerint nem
  csak kihasználni kell a játékosokat, hanem emlékezetes pillanotokat is kell varázsolni nekik, ugy ahogy Ők tették a
  játékukkal ! Köszönjük !
  Hajrá ETO !”
 • 10. nasi12 2011. május 12. 00:24
  „Szerintem el vannak tévedve azok, akik Anitát kritizálják.
  Görbe már rég nem a teljesítményéért kapja a fizetését, hanem a piár értéke miatt.
  Bárhova megy az ETO, vagy a válogatott, mindig őt keresik meg elsőnek a riporterrek.
  A szponzoroknak megéri, ha kispadozik, akkor is.
  Eddig csak védekezésben pihent a kispadon, ám Lekic érkeztével majd egyre többször támadásban is erre kényszerül majd.
  - - - -
  Aki azt gondolja, hogy majd Lekic fogja cipelni a Görbicz zongoráját, az nem ismeri ezt a soha meg nem alkuvó kislányt.”
 • 9. CsabaKiraly 2011. május 12. 00:16
  „artie75-nek teljesen igaza van. Mit tudnak az emlitettek kezilabdarol? :-)”
 • 8. CsabaKiraly 2011. május 12. 00:14
  „Nem akarom Csaba nyakaba varrni az eddigi nemzetkozi sikertelenseget de ettol fuggetlenul eljott az ido amikor komolyan kellene foglalkozni Sonja elcsabitasarol Romaniabol. Ha sikerrol beszelunk Sonja a CSUCS.”
 • 7. artie75 2011. május 11. 10:21
  „Bizonyára igaza van a Görbiczet fikázóknak, az meg csak udvariasság, hogy mind Löke, mind Lekic, mind Radicevic azt emelte ki az első interjújában, hogy szeretne Görbiczcel együtt játszani.

  Bocs, ha ti jobban értetek hozzá, a játékosok meg csak beszélik a hülyeséget.”
 • 6. Tudós-1 2011. május 11. 08:33
  „Lassan eljutunk oda, hogy Görbicz Anitát is el kellene adni, amíg valamit adnak érte. Neki márcsak múltja van. A jelen és a jövő nem az övé. Ezt igazolja a játéka is. Sokat hibázik, sokat indítanak róla, heteseket sem tudja értékesíteni 100%-ban. Már nem éri meg a pénzét. Helyette két alkalmasabb játékost lehet(ne) igazolni!
  A jövő érdeke már most azért kiállt, hogy Görbicz nem kell ide.
  Köszönjük meg a szép napokat és békével menjen Ő is más csapatba, ahol elég a félgőzzel elért teljesítmény.”
 • 5. Andrea2 2011. május 10. 21:11
  „Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült Mikával hosszabítani és elmegy. Az utoló percig bíztam benne, talán megváltozik a döntés és mégis marad. Szimpatikus játékos, aki utolsó percig hajt, küzd a pályán Simivel gyütt.
  De már számomra nagyon unalmassá vált ez a szöveg: Majd jövőre! Ideje lenne már Anitával és Csabával is leülnie a vezetőségnek.Ennyi pénzért amennyit Anita kap az utóbbi időben elég halvány teljesítményt mutat.
  De mi csak kiméljük és pihentetjük, nem kell védekeznie sem. Nagyon kíváncsi lennék rá, egyáltalán mennyi akció gólt lőtt. Csabánál pedig nagyon elérkezettnek látom az időt a váltásra. Aki ilyen játékos állománnyal nem tud BL-t nyerni, az nem alkalmas egy ilyen csapat kispadjára. Kíváncsi leszek meddig tűrik még a szurkolók ezt. Majd jövőre....”
 • 4. balee 2011. május 10. 20:33
  „Háté!

  Ha jövőre sem sikerül, akkor majd talán utána, de nagyon bízom benne, hogy egyszer nekünk is összejön.
  Az mindenesetre tény, hogy a mostani csapattal nem tudtuk megnyerni...

  Az igazolásokra visszatérve, a nevek alapján a következő szezonban minden idők legerősebbnek tűnő ETO-ja fog harcba szállni a serlegért.”
 • 3. győrikeksz 2011. május 10. 19:39
  „Hedon honnan vetted a 4,5 milliót? Te valami bennfentes vagy? Vagy csak marhaságokat beszélsz? Melyik?”
 • 2. háté 2011. május 10. 19:34
  „És ha jövőre sem lesz meg a BL? -”
 • 1. Hedon 2011. május 10. 18:41
  „Görbicz Anita helyett nem gályázott eleget, így új vízhordóra
  van szüksége a csapatnak. Majd most Lekics lesz a zongora cipelő.
  A mi Anitánk meg havi 4,5 milláért heteseket dob és nyilatkozik.
  Pl. olyanokat hogy nem állt össze a védekezésünk, mikor mindenki
  tudja hogy éppen Görbicz az akinek a védekezése csapnivaló.
  Nagyon sajnálom Bradeanu elküldését, további sikereket és méltó
  befejezést kívánok számára. Titkon pedig remélem hogy jut Neki még
  szerep az Audi ETO szakmai stábjában.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Videó +18!- falnak ütközött, azonnal meghalt a kerékpárversenyző

Halálos balesetet szenvedett a belga Wouter Weylandt a Giro'd Italia országúti kerékpáros körverseny… Tovább olvasom