Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Both az új igazgató

Labdarúgás - A Győri ETO FC és Jakab Elek utánpótlás-igazgató közös megegyezéssel megszüntette a köztük fennálló szerződést. A dunaújvárosi szakember családi okokra hivatkozva javasolta a váltást.
„Jakab Elek kitűnő munkát végzett az elmúlt évben; szervezetileg rendbe tette az utánpótlásunkat, szakmailag és koncepcionálisan új alapokra helyezte a képzést. Korosztályos nemzeti válogatottak sora nőtt ki csapatainkból, ami az edzők, játékosok és a szakvezetés közös sikere. Az utánpótlás-igazgató családja Dunaújvárosban él, az ő kérésük volt, hogy a szakember ne ingázzon, hanem otthon vállaljon munkát, ezt a kérést a klubvezetés méltányolta. A megüresedett helyre klubvezetésünk Egervári Sándor vezetőedzővel egyeztetve Both József szakedzőt kérte fel, aki elfogadta a megbízást” – mondta el Klement Tibor ügyvezető igazgató.

„Tizenkét évig dolgoztam a BVSC utánpótlásánál, utána több csapatnál vezetőedzőként folytattam a pályafutásomat. A magyar válogatott asszisztens-edzője voltam három évig, majd az MLSZ Edzőképző Központjának vezető instruktora, a korosztályos válogatottak szakmai igazgatója. Győrben életműként szeretném megvalósítani az utánpótlás korosztályok nemzetközi élvonalba juttatását. Olyan arculatot és stílust szeretnék kialakítani, ami egyedül a Győri ETO-t jellemzi” – fejezte be Both József.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bowe már Győrre készül

Ökölvívás - Az elmúlt hetek bokszszenzációja, hogy a korábbi nehézsúlyú világbajnok Riddick Bowe… Tovább olvasom