Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Böjte: elmaradt a jogos büntető

Böjte Attila, az ETO labdarúgója nem kapott túl sok lehetőséget a Magyarország–Wales (1–2) mérkőzésen, de így is csaknem sorsdöntőnek bizonyult a beállítása.
„ A nyolcvanadik perc környékén küldött a pályára Lothar Matthäus szövetségi kapitány, s úgy érzem, ezalatt az idő alatt is hozzá tudtam tenni valamit a játékhoz. Persze sokkal jobban örültem volna, ha a játékvezető megadja azt a büntetőt, amit az ellenem elkövetett szabálytalanság miatt kellett volna ítélnie. Egyértelműen megrúgtak a walesi tizenhatoson belül, még most is megvan a nyoma a lábamon. Egyébként az egész találkozó során rendkívül gyengén fújt a német sípmester, talán ezért is fajulhatott dulakodássá a meccs vége, pedig mint tudjuk, ez egy emlékmérkőzés volt. "

A magyar kapitány a mérkőzés végén hangot adott csalódottságának, az ETO játékosa szerint higgadt maradt a lefújást követően.
„ Persze nem örült az eredménynek, megköszönte a részvételt, felhívta mindenki figyelmét, hogy próbáljuk meg kijavítani a mérkőzés közben előfordult hibákat, ha kell, a kluboknál edzés után is maradjunk a pályán és gyakoroljunk. Ki merem jelenteni, hogy ez egy nagyon erős ellenfél volt így is, hogy sokan hiányoztak. Végig egyenrangú partnerei voltunk a piros mezeseknek, sőt, az első félidőben sokkal jobban fociztunk, mint ők. Szerintem nem volt benne a mérkőzésben a vereség, reálisabb lett volna a döntetlen, sajnos Lőw Zsolt hibája is kellett, hogy így alakuljon a találkozó. Egy ilyen baki bárkivel előfordulhat, ráadásul Zsolt jól játszott szinte az egész találkozón, Lothar Matthäus sem marasztalta el a meccs után."

Magányosan a díszpáholyban

A Fehér Miklós emlékére rendezett mérkőzésen a játékos hozzátartozói meghatódva élték végig a szurkolók feléjük is áradó szeretetét, könnyeikkel sem küszködve nézték Miki válogatottbeli góljait, amelyek a tábláról köszöntek vissza. Akkor még úgy érezték, ez talán némi vigasz lehet a számukra azért, hogy Mikit jubileumi, 25. válogatottságakor nem köszöntötte senki egy virágcsokorral sem. A meccs előtti elnöki üdvözlés után azonban a hozzátartozók is magukra maradtak, később már senki nem foglalkozott velük a díszpáholyban. A hármas sípszó után csendesen indultak haza.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztrájk lassítja az olimpiai készülődést

A legnagyobb görög szakszervezet általános sztrájkot hirdetett, s ez újabb késedelmekhez vezethet a… Tovább olvasom