Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Bognár nem jelent meg

A Matáv Sopron futballcsapatának volt edzője, Bognár György nem jelet meg első bírósági tárgyalásán.

A Matáv Sopron futballcsapatának volt edzője és ügyvezetője, a Honvéd jelenlegi szakvezetője, Bognár György nem jelet meg első bírósági tárgyalásán. dr. Francsics Imre, Bognár jogi képviselője elmondta, hogy ügyfele egy kispályás öregfiúk-futballmeccsen megsérült, ezért nem tudott megjelenni Sopronban a tárgyaláson.

Bognár megsérült

Azt követően, hogy dr. Gajdos Anikó bírónő tanácsa, az ügyész, az ügyvéd és a tanúk – dr. Cserich Zsolt, a Matáv SC elnöke és Vörös Sándor, az eset idején a futballklubot működtető gazdasági társaság felügyelőbizottságának elnöke – bevonultak a tárgyalóterembe, azonnal szólásra emelkedett dr. Francsics Imre, Bognár jogi képviselője. Mint mondta, vasárnap este váltott néhány szót Bognár párjával, akitől azt az információt kapta, hogy ügyfele egy kispályás öregfiúk-futballmeccsen megsérült, ezért nem tudott megjelenni Sopronban a tárgyaláson.

Meglepte az ügyvédet

Az ügyvéd hozzátette: őt magát is meglepte a hír, hiszen a múlt héten többször is konzultált Bognárral, aki készen állt arra, hogy vallomást tegyen a bíróság előtt. Kifejtette: éppen ezért biztos benne, hogy ügyfelénél komoly a baj, nem akarta „elbliccelni" a tárgyalást, bár hogy pontosan milyen és mennyire súlyos sérülést szenvedett Bognár, arról neki sem volt pontos információja.

A (bal)eset ismertetése után a bírónő azzal fordult az ügyvédhez, hogy reméli: Bognár orvosi igazolással is alá tudja támasztani távolmaradása jogosságát, ellenkező esetben ugyanis a bíróság a törvény által adott jogával élni fog annak érdekében, hogy biztosítsa Bognár György megjelenését a tárgyaláson.

Vallomás helyett halasztás

Az ügyvéd ezt követően szinte még a tárgyalóteremből megpróbálta telefonon elérni Bognárt, ám kísérlete nem járt sikerrel. Ezután a bírónő – mivel néhány beidézett tanú, köztük Bodnár László, a futballklub örökös tiszteletbeli elnöke – külföldön tartózkodása miatt előre, hivatalosan is jelezte, hogy nem tud megjelenni a hétfői tárgyaláson, új tárgyalási napokat jelölt ki, ezek pedig 2005. január 10. és 11.
A Bp. Honvéd tegnapi délutáni edzését nem Bognár György vezette (információnk szerint a bokáját műteni kell), másodedzője, Kovács Kálmán távollétében Pleskó László vezényelte a foglalkozást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosárgála küzdelem helyett

Az első percekben a két Euroliga-együttes tudásához mérten védekezett, mindkét oldalon nehéz volt tiszta dobóhelyzetet kialakítani. A vendégek kaptak hamarabb lábra, két támadásból két triplát dobtak, előbb Farmer, majd Fűrész talált be távolról. A soproniak Blahusková büntetőjével kezdték meg a felzárkózást a mérkőzésen. Tovább olvasom