Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Bognár lemondott

Cifra a helyzet jelenleg a Matáv Sopron futballcsapatánál. A klubigazgató, Klement Tibor távozóban van, vasárnap pedig lemondott a bajnokságot négy vereséggel kezdő gárda szakvezetője, Bognár György is.
A bajnokságot négy vereséggel kezdő Matáv Sopronnál a katasztrofális bajnoki kezdés kapcsán összeült a labdarúgócsapatot üzemeltető gazdasági társaság felügyelőbizottsága. A testület a gyenge szerepléssel kapcsolatban meghallgatta Bognár György szakvezetőt, aki felajánlotta lemondását, amelyet az fb elfogadott, a klub tehát közös megegyezéssel felbontotta a szerződést az edzővel.

Amint arról Vörös Sándor, a felügyelőbizottság elnöke a vasárnap délutáni, többórás megbeszélést követően beszámolt, a gyenge szerepléssel kapcsolatban a vezetőség meghallgatta Bognár Györgyöt. A beszélgetés során a tréner felajánlotta lemondását, amelyet a klub vezetősége elfogadott.

Azzal kapcsolatban, hogy ki irányítja majd a szakmai munkát a Matávnál, Vörös Sándor fb-elnök annyit mondott: a következő, a Kispest elleni mérkőzésre várhatóan felkérik Bognár segítőjét, Farkas Józsefet, készítse föl az együttest. Közben persze a vezetőség célja az, hogy minél előbb szakvezetőt találjon az együttes élére.

A helyzetet csak nehezíti, hogy a klubigazgatói posztra kiírt pályázatokat is el kell bírálnia a vezetőségnek. Mint Vörös Sándor kifejtette: a Matáv vezetősége azt szeretné, hogy az új tréner kijelölésében már az új klubigazgató is közreműködne, tehát e tekintetben felgyorsítják az értékelést és az új vezető kiválasztását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hol és mit sportoljon a gyermek?

Hova forduljon a szülő, aki azt szeretné, hogy szakemberek irányításával sportolhasson gyermeke? E… Tovább olvasom