Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Bognár György titokzatos és váratlan távozása

A múlt hétvégén váratlanul távozott a Matáv Sopron futballcsapatától Bognár György klubigazgató. A csapatot működtető kft. egyoldalúan bontott szerződést a szakemberrel.

A hirtelen távozás konkrét okairól Bognár György nem akart túl sokat elárulni, annyit azonban igen: nem személyes ellentétek miatt távozik Sopronból. Hozzátette: örül annak, hogy a Matáv, az új befektető, Antók Zoltán és a város jóvoltából egy stabil tulajdonosi háttérrel rendelkező klubot hagy maga mögött. Bognár azt is kifejtette, hogy sikerült a klub nevezésével kapcsolatos nem kis munkát is elvégeznie.

Megkerestük Bodnár Lászlót, a Matáv Sopron labdarúgócsapatának örökös tiszteletbeli elnökét, hátha ő fellebbenti a fátylat a klubigazgató titokzatos és hirtelen távozásáról. P azonban egyelőre nem kívánt kommentárt fűzni a történtekhez.

Átmenetileg – megosztva a feladatokat – az új befektető, Antók Zoltán, valamint a klub menedzsere, Gőbl Gábor „viszi" a napi ügyeket.
A Sopronban és a Matáv szurkolói körében is terjengő pletykák szerint a klubigazgató játékszenvedélye játszott közre hirtelen távozásában. És a szenvedély alatt a szurkolók szerint ezúttal nem a futballt, hanem a kaszinót és az ahhoz szükséges pénz előteremtésének módját kell érteni...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem jutottak tovább a Hallerék Luzernben

A pénteken vízre szálló 9 magyar egység közül öt bejutott a szombati középdöntőbe az evezősök három… Tovább olvasom