Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 7°C

Bödét érdekli az ETO hívása

Böde Dániel, a Paks gólerős támadója szívesen folytatná a pályafutását Győrött. Külföldről egyelőre nem kapott ajánlatot.
A téli átigazolási időszak egyik hazai slágertémája, hogy Böde Dániel, a Paks kiváló játékosa esetleg Győrbe szerződik. Egymásnak ellentmondó hírek láttak eddig napvilágot, ezért magát az érdekeltet kérdeztük, hogyan áll a Böde–ETO frigy ügye.

– Gyakran meglepődök azon, hogy mi mindent olvasok magamról a médiában – kezdi Böde Dániel. – Korábban valóban azt mondtam, szívesebben igazolnék külföldre, ez még áll is, de eddig ajánlatot nem kaptam. Konkrét megkeresés itthonról sem történt, igaz, hogy egyszer beszéltem Csertői Auréllal, az ETO vezetőedzőjével, de azt inkább egy baráti beszélgetésnek nevezném, mint tárgyalásnak. Azt, hogy január huszadikáig eldöntöm, merre indulok, egy ideiglenes dátumnak gondolom, egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani.

Győrött már másfél évvel ezelőtt is szerették volna leigazolni a paksi játékost, de akkor nem sikerült megszerezni.– Úgy éreztem, akkor nem voltam érett a klubváltásra – folytatja Böde. – Ma is azt gondolom, hogy jól döntöttem, hiszen a Pakssal ezüstérmesek lettünk a bajnokságban, szerepeltünk az európai kupában.
Az ETO azonban kitartó kérőnek bizonyul, hiszen azóta sem mondott le Böde Dániel megszerzéséről.

– Most már más a helyzet, mint régebben volt. Nem zárkózom el a tárgyalásoktól, mert érdekel a győri lehetőség. A menedzseremmel együtt várjuk az ETO megkeresését.

Bár Klement Tibor, a győriek ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy a játékos vételárát – mintegy ötszázezer eurót – nem tudják és nem is akarják kifizetni, ha a futballista menni (jönni) akar, a két klub biztosan megtalálja a közös nevezőt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyirmóti kiszemeltek

Alakul a csapat Gyirmóton. Az egyesület nemrég leigazolta Nagy Gábort, Ferenczi Istvánt és Fitos… Tovább olvasom