Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Blahusková végleg befejezi

Úgy fest, egy korábbi baleset következményeként be kell fejeznie pályafutását a cseh Blahuskovának.

Úgy fest, egy korábbi baleset következményeként be kell fejeznie pályafutását az MKB-Euroleasing kosarasának, a cseh Lucie Blahuskovának.

Elég korán, sajnos már a szezon elején kidőlt a sorból az MKB-Euroleasing női csapatának kiváló cseh játékosa, Lucie Blahusková. A soproniak a fináléra készülnek, a 2003-as Európa-bajnokság legjobb kosarasának választott Blahuskovát pedig még egy évig szerződés köti a soproniakhoz.

Török Zoltántól, az MKB-Euroleasing ügyvezetőjétől azt próbáltuk megtudni: mi is a helyzet jelen pillanatban a kiváló képességű kosárlabdázóval. Sajnos a sportvezető nem tudott jó hírekkel szolgálni:
„Annak idején Blahuskovának a négyes és az ötös csigolyája között kezdődő gerincsérve volt. Ezt orvosi beavatkozás segítségével sikerült meggyógyítani, s ebből fel is épült.  Nem sokkal ezt követően azonban igen kellemetlen fejlemény következett be: Blahuskovának egy igen régi, gyermekkori síbalesetben szerzett sérülése újult ki, ez pedig farokcsont-deformáció. Sajnos ezzel azóta sem tudnak mit kezdeni az orvosok, pedig Blahusková több tüzetes vizsgálaton is átesett.

Mostanra odaáig súlyosbodott sajnos a helyzet, hogy az is felvetődött: igen fiatalon, huszonöt-huszonhat éves korában befejeződhet a kiváló képességű kosaras pályafutása. A közeljövőben lesz még egy alapos vizsgálat, azt követően születhet meg a döntés, és természetesen majd e döntés ismeretében tárgyalhatjuk meg a kosaras helyzetét ügynökével."
Ennél azért örömtelibb hírei is voltak a döntőre készülő együttes ügyvezetőjének. Az egyik, hogy a múlt hetet a közelmúltban sok edzést – finoman fogalmazva – elbliccelő amerikai sztár, Nikki Teasley becsülettel végigdolgozta. A másik, hogy Eördögh Edit állapota folyamatosan javul. Olyannyira, hogy a válogatott bedobó már kosarakat is szerzett azon a múlt hét végén a fővárosban a Diósgyőr ellen rendezett zárt kapus edzőmeccsen, amelyen végre 11 egészséges játékos szerepelt a zöld-sárgáknál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új klub Győrött

GyőrAréna Futballklub néven utánpótlás-nevelő egyesület alakult a megyeszékhelyen. Tovább olvasom