Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Bizakodó csapatok a rajt előtt

A megyéből négy női és két férficsapat szerepel idén az NB II-ben. A győri Széchenyi ESE férfigárdája újoncként vág neki az idénynek.

A tavalyi szezonban a győri VKCSK bronzérmes lett a nőknél, s Csomor Tibor együttese legalább ezt az eredményt szeretné megismételni. Kisebb gondot okoz, hogy a rutinos kapus, Hoffmann Beáta sérülés miatt az ősz nagy részét várhatóan kihagyja. A felkészülés jól sikerült, amit a közelmúltban rendezett négyes torna is bizonyít: ezt ugyanis megnyerte az együttes.

A Széchenyi ESE csapatánál a mag együtt marad, de jó pár fiatal érkezett, részben a helyiek, részben az első éves egyetemisták közül. Simon József edző elmondta: a középmezőnyt célozzák meg, erre alkalmas elvileg a játékoskeret. A csapat ma 11 órakor az egyetemi csarnokban a Sárvár ellen kezdi a bajnokságot.

A Mogaac-Mosonszolnoknál is a tavalyi keret gerince megmaradt – mondta a csapat technikai vezetője, Szabó Gáborné. Kemény felkészülésen van túl a gárda, mely stabilizálni szeretné helyét a középmezőnyben.
A Győrújbarát-KapsVillnál új edző dolgozik Holy Zoltán személyében. A csapatból egyetemi tanulmányok miatt ketten távoztak, helyükre fiatalok érkeztek. A célkitűzés a harmadik-nyolcadik hely valamelyikének megszerzése – mondta Bálló Ferenc elnök.
A férfibajnokságban szereplő Győrújbarátnál is új edző, a korábban az ifiknél tevékenykedő Zuber Titusz irányítja a szakmai munkát. A korábbi csapatból többen távoztak, illetve abbahagyták, a helyükre fiatalok érkeztek. Az idén a bentmaradás az elsődleges cél.
A Széchenyi ESE férficsapata Gasztonyi Tamás irányításával újoncként vág neki a szezonnak. A feljutó csapat nagyjából együtt maradt, de néhányan érkeztek. A játékoskeret és a feltételek adottak ahhoz, hogy megőrizze NB II-es tagságát az együttes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stark Péter várja, hogy játszhasson

Stark Péter két hét múlva csatlakozhat az ETO FC keretéhez. A válogatott védő addig még a társaktól… Tovább olvasom