Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Barátnője vitte el a balhét Lance Armstrong helyett

A korábbi kerékpáros kiválóság közlekedési balesetet okozott, amelyet a barátnője vállalt magára.
Lance Armstrong és barátnője, Anna Hansen még december 28-án egy partiról tartott hazafelé a coloradói Aspenben, amikor megcsúsztak, és két parkoló járműnek is nekiütköztek - írja a Mirror.

A baleset után hazamentek, így az egyik megsérült autó tulajdonosa először azt hitte, hogy a kárt okozó sofőr nem vállalja a felelősséget tettéért. Anna Hansen azonban később jelentkezett nála, és biztosította róla, hogy megtéríti a kárt.

Armstrong barátnője a rendőrségnek azt állította, hogy ő vezette az autót, amikor a baleset bekövetkezett, de nem gondolta, hogy értesítenie kellene a hatóságokat.

Fotó: Mirror
Fotó: Mirror

A rendőrök közlekedési kihágás miatt beidézték Hansent, de később gyanakodni kezdtek. A St. Regis Aspen Resort egyik inasa ugyanis elmondta, amikor a pár távozott tőlük, Anna az anyósülésen ült, az autót Armstrong vezette.

Végül aztán Anna is megtört, három nappal később már azt vallotta, hogy Armstrong vezette az autót a baleset bekövetkeztekor, amelynek idején nagyon csúszósak voltak az utak.

"Meg akartam védeni a családom. Azt gondoltam az, hogy Anna Hansen koccant pár autóval nem lesz olyan világszenzáció, mintha kiderülne, hogy Lance Armstrong tette" - mondta el Anna, aki hozzátette, közösen döntöttek a hazugság mellett.

A kerékpárost a baleset bejelentésének elmulasztása, valamint a körülményeknek nem megfelelő utazási sebesség megválasztása miatt beidézték, március 17-én kell megjelennie a tárgyaláson. Anna szerint Armstrong nem volt ittas a baleset idején.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Juss haza meccsről, biztonságosan

Az Audi ETO legutóbbi nemzetközi meccsén a rendőrök rendhagyó módon vettek részt. Tovább olvasom