Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Bajnokság felemás sikerrel

A 2003–2004. évi bajnoki szezonban öt győri csapat szerepelt az NB II-ben. A férfiak többnyire jó eredményt értek el, míg a nők kissé elmaradtak a várakozástól.

A Győri Jedlik Röplabda Club az NB II Nyugati csoportjában fölényesen nyerte a bajnokságot. Szabados Oszkár edző irányításával a Jedlik-középiskolában felnőtt egy röplabdacsapat. A Jedlikben végzett, ma egyetemista, illetve főiskolás hallgatók és a még középiskolás fiatalok Pócza Tiborral erősítve egy összeszokott csapatot alkottak. A bajnokság során szinte minden akadályt könnyedén vettek, az osztályozón azonban elbuktak. Az utánpótlás kiváló helyzetét bizonyítja, hogy a felnőttekkel párhuzamosan folyó juniorbajnokságban, immáron negyedik alkalommal nyerték el a fiatalok az aranyérmet.

A Széchenyi Egyetemi SE tavalyi második helyezését ebben a szezonban is megismételte. Oroszi László edző csapatában egyre több, a Széchenyi-egyetem főiskolai karán végzett röplabdás található.
A Győri Dózsa férficsapata a hetedik helyen végzett. A szakosztály kétszer is bajnokságot nyert csapatából senki sem állt Tullner János, majd Simon György edzők rendelkezésére. A bajnokságot nyert csapat tagjai, mivel a Gy. Dózsa nem tudott az NB I-ben elindulni, más első osztályú egyesületbe távoztak.

A Győri Dózsa női csapata ismét a régebben megszokott teljesítményt nyújtotta, a harmadik helyet szerezte meg. A rutinosabb játékosok mellé sikerült jól beépíteni Lesku Ferenc edzőnek a fiatal tehetségeket. A rutinosabb játékosok lelkesedése, a munkához való jó hozzáállása példaértékű a fiatalabbak számára is. Eredményes volt az ikrényi fiatalok bevonása a szakosztály munkájába.

A Győri Diák Röplabda Club ez évben nagyon szerényen szerepelt, a női bajnokság hatodik helyén végzett. Az egyetemre távozók helyét még nem sikerült Farnady Ernő edzőnek pótolni. Több mérkőzésen nem tudtak a teljes csapattal kiállni. Főként olyan mérkőzéseket veszítettek, ahol az ellenfelek képessége nem volt jobb a győriekénél. A szakosztály munkáját nehezíti, hogy az edzéseit három tornateremben tartja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botrány a Nemzetközi Olimpiai Bizottságban

Többmillió dolláros sikkasztás és kenőpénzek elfogadásának vádjával két és fél év börtönbüntetésre… Tovább olvasom