Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Bajnokot avattak

A megyei szövetség támogatásával Győrött, a Kálóczy térnél Cup of Kings néven tenisztornát rendeztek.

Több év után ismét avattak megyei bajnokot a fehér sportban. A megyei szövetség támogatásával Győrött, a Kálóczy téri pályákon Cup of Kings néven megrendezett tornán ugyanis a fő versenyszám megyei bajnokságnak számított, s ezen főleg a Szuperligában is szereplő győri versenyzők indultak.

A döntőbe a Győri TC két teniszezője, Rózsa Gábor és Dom-
schitz Gergely jutott. A döntő szett rövidített játék után dőlt el: ebben 13–11-re Domschitz Gergely nyert. A harmadik helyen Bozsoki Szilveszter és Szepesházi Attila osztozott.

Az ob III-as versenyzők kategóriájában Szalai Zsolt győzött Soós Szabolcs, Jáky István és Felső Kálmán előtt. Az amatőrök legjobbjának Kovács László bizonyult, a második dr. Szigeti Zsolt,  a harmadik Máté Márk és Csákvári Zoltán lett. A női versenyt Karakó Anita nyerte, megelőzve Varga Szilviát, Bognár Bettinát és Nádori Katalint.
Párosban a versenyzői kategóriá-ban a Szepesházi Attila, Bozsoki Szilveszter kettős nyert a döntőben a Hragyil Máté, Rózsa Péter duó fölött, a harmadik helyet pedig a Soós, Domschitz pár szerezte meg.

Az amatőröknél a Fehérvári Sándor, Pusztai Pál kettős kényszerű visszalépése révén a győztes a Tomózer Gábor, Ertsey Péter pár lett, a harmadik helyet pedig a Csákvári, Kugler Károly kettős szerezte meg.
A legjobbak a Griff Gentlemen’s, a Topspin és a Head Sport által felajánlott értékes tárgynyereményeket vehették át.
Peugeot Lux-kupa

A Győri Dózsa SE pályáin rendezett Peugeot Lux-kupa vegyespáros-versenyt a Tóth Zsuzsanna, Bencze Károly páros nyerte, megelőzve a Bauer Szilvia, Molnár János, valamint a Karakó Anita, Papp Károly kettőst. A vigaszágon rendezett különtornán a Szalayné Skultéty Judit, Szalay Zsolt páros győzött.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri kiütötte a Győrt

Elszenvedte második tavaszi vereségét a Győri ETO FC, az eredmény azt jelenti, hogy lecsúsztak a… Tovább olvasom