Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Bajnokok reggelije

Az együttműködés jegyében rendkívüli sajtóreggelit tartottak tegnap a győri ETO-stadionban. A klub vezetői szeretnék rendszeressé tenni ezeket a találkozásokat, ezáltal is kiszolgálni a médiát, s ezen keresztül a közönséget. A rendezvényen az 1963-as győri bajnokcsapat négy tagja, Szániel János, Palotai Károly, Keglovich László és Orosz László is vendég volt.
Az összejövetelnek az volt a célja, hogy az újságírók, ezáltal a nagyközönség az ETO-val kapcsolatos aktuális információkhoz jusson. Ilyen például, hogy a jövő hétre tervezett szurkolói ankét az előzetesen kiadott időponthoz képest egy nappal korábban, szerdán 18 órakor lesz a stadion aulájában.

Az időpontváltozás oka az, hogy csütörtökön a debreceni labdarúgócsapat játszik nagyon fontos nemzetközi mérkőzést, amelyet a televízió is közvetít. Az ankétra mindenképpen érdemes lesz elmenni, mert a tervek szerint a város vezetői a negyven éve aranyérmet nyert együttes tagjainak adnak át kitüntetéseket.

Az első sajtóreggelin Klement Tibor, az együttes ügyvezető igazgatója kiemelte, szeretné, ha a várossal ismét szorosabb lenne a klub kapcsolata, Reszeli Soós István szakmai igazgató pedig az utánpótlás-nevelés fontosságáról beszélt. Elmondta, hogy az ETO szoros kapcsolatot akar kiépíteni a környék klubjaival, iskoláival, és december 19-én az egyetemi csarnokban egy díjkiosztással egybekötött karácsonyi gyermek- és utánpótlásgálát szervez majd az ETO.

Végül a négy egykori labdarúgó beszélt az 1963-as bajnoki cím megszerzésének körülményeiről, kiemelték, akkor egész más hangulata volt egy-egy bajnoki mérkőzésnek, büszkék, hogy részesei lehettek a sikernek. A beszélgetés után a városi sportigazgatóság és Kovács István megyei sportigazgató szervezésében Budapestre utaztak a bajnokok, ahol megkoszorúzták egykori edzőjük, Hidegkuti Nándor sírját. Jó hír egyébként az ETO-szimpatizánsoknak, hogy a klubvezetés úgy döntött: az őszi utolsó, MTK elleni mérkőzést ingyen tekinthetik meg a kilátogató szurkolók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjban a Pro Urbe-díjas

Két megszakítással közel harminc évet töltött az ETO labdarúgócsapatánál Horváth Béla. Még 1968-ban… Tovább olvasom