Kisalföld logö

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 19°C | 34°C Még több cikk.

Bajnokok: Rajka, Lövő, Bezenye, SFAC

A megyei bajnokságokból két forduló még hátra van, vannak még elmaradt meccsek is, de négy csapat már most bajnoknak tekintheti magát. Dunakilitin és Lövőn az U21-es bajnoki címnek, Rábacsécsényben, Vitnyéden és Bezenyén tartalék bajnoki címnek örülhetnek.
A megyei II. osztály mosonmagyaróvári csoportjában két fordulóval a bajnokság vége előtt eldőlt a bajnoki cím sorsa. 64 pontja van a Rajkának, akiknek már csak két meccsük van hátra. A második helyen álló Bősárkánynak 54 pontja van, három hátralévő meccsükön legfeljebb 9 pontot szerezhetnek.

A csoport U21-es bajnokságában is megvan a bajnok: a Dunakiliti 7 ponttal előzi meg a második helyen álló Bősárkányt, akik már csak két meccset játszanak, így a kilitiek előnyét nem tudják behozni.


Már a 27. forduló után ünnepelhettek Lövőn, a megyei II. osztály soproni csoportját ugyanis ők nyerték. A második helyen álló Beled csapata már nem érheti utol őket. A Répcementi SE még megelőzheti a beledi csapatot, hiszen csak egy pont a különbség a két csapat között.

A lövői csapat nyerte az U21-es bajnokságot is, az Osli pedig egy győzelemmel a hétvégén biztos lehet az ezüstéremben.


A megyei III. osztály csornai csoportjában a tartalék bajnokság győztese a Rábacsécsény.


A Bezenye nyerte a megyei III. osztály mosonmagyaróvári csoportját. Az egész idényben csak kétszer kaptak ki, az Abda II. és a Győrzámoly vendégeként. Függetlenül a három hátralévő meccstől már bajnoknak tekinthetők.

Komoly fölénnyel nyerte a tartalékbajnokságot is a Bezenye, egyetlen döntetlenjük volt az egyetlen alkalom, amikor nem nyerte a bajnokságban. Már csak egy meccset játszanak, a Lébény II. ellen.


A megyei III. osztály kapuvári csoportjában a tartalékbajnokságot a hátralévő két fordulótól függetlenül a Vitnyéd nyerte.


Bár egy mérkőzés még hátravan a megyei III. osztály soproni csoportjában, de a Szany II – Sopron Boys meccs már a csapatok sorrendjén nem fog változtatni. A bajnokságot a SFAC nyerte, második a Pereszteg, a harmadik helyen a Nagylózs végzett. A csoportban tartalékbajnokságot nem rendeztek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO FC: Kink ára 1 millió euró

Kapós Tarmo Kink, a Győri ETO FC csatára, akit a német Kaiserslautern is kinézett magának. A jövő… Tovább olvasom