Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Babos Tímea csomagjából is loptak a budapesti reptéren

Mire a soproni teniszező megérkezett Dohába, a táskája nyitva volt.
˝Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták és kiloptak belőle pár dolgomat.. És vajon honnan indultam? Budapestről... 15 éve utazom és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez elszomorít!  Jó utat Mindenkinek,  járjatok több szerencsével! " - írta Facebook-oldalán a teniszező.
 

A reptér korábban közleményt adott ki. Azt írják: a Budapest Airport a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren nyújtott szolgáltatásokat érintő minden hiányosságot, mulasztást nagyon komolyan vesz. A közelmúltban megjelent, poggyászlopási esetekkel kapcsolatos állításokat természetesen mi is hallottuk, olvastuk. Mielőtt ezekre részletesen reagálnánk, tájékoztatjuk utasainkat, hogy a Társaságunkhoz bejelentett poggyászlopási esetek száma a 2016-os kilencvenkettőről tavaly ötvenháromra csökkent. 2017-ben a Budapest Airport Zrt. poggyászkezelő rendszerébe több mint 3 millió csomagot vettek fel a légitársaságok, illetve a velük szerződésben álló földi kiszolgáló szervezetek, vagyis a rendszerben kezelt csomagok 0.002 százaléka lehetett érintett. A poggyászlopások, illetve a csomagok károsodása így szerencsére nagyon ritka, de természetesen tisztában vagyunk vele, hogy e téren egyetlen eset sem elfogadható.

Poggyásszal kapcsolatos bármilyen probléma esetén kérik, azonnal lépjen kapcsolatba légitársaságával. Itt írnak további információkat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Moszkva továbbra is igazságtalannak tartja a CAS ítéletét

Moszkva továbbra is igazságtalannak tartja a CAS ítéletét
"Noha a CAS még nem tette közzé döntésének indoklását, "már most világos", hogy a bíróság elfogadta… Tovább olvasom