Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 5°C Még több cikk.

Az ovifoci népszerűsége töretlen

A Gyõri Ovifoci Club népszerûsége töretlen, a jelenlegi tanévben 19 óvoda 23 csoportjában tartanak edzéseket.
Az országban egyedülálló Győri Ovifoci Club népszerűsége töretlen, a jelenlegi tanévben 19 óvoda 23 csoportjában tartanak edzéseket. Csaknem ötszáz kisgyermek látogatja heti rendszerességgel a foglalkozásokat. Nemrégiben ülésezett a Győri Ovifoci Club elnöksége. Pálfalvi Gábor, a klub társadalmi elnöke szerint a jövőben szükséges a város iskoláinak vezetőivel még szorosabbra fűzni a kapcsolatot, hogy a teremhiány ellenére is valamennyi tanintézményben fontosnak tartsák az óvodások sportolását.

Az eddigi önkormányzati támogatás már nem elegendő a csoportvezetői díjakra sem. Örvendetes, hogy évről évre egyre több gyermek kapcsolódik be a foglalkozásokba, ám mivel a klub költségvetése hosszú ideje mindösszesen évi 1,5 millió forint, a csoportvezetők szerény óradíjait is kénytelenek voltak csökkenteni.

Az elnökség tagjai bíznak benne, hogy az új, fiatal, sportos városvezetés megérti gondjaikat és a város gyermeksportklubjának költségvetéséből több juthat a győri óvodásoknak. Szükség lenne például a speciális labdák és legalább a pólók folyamatos cseréjére. Az ovifociklub közgyűlésének időpontját december 8-ra tűzték ki, melyre meghívták a város új polgármesterét, Borkai Zsoltot is, hogy személyesen kapjon képet az ovisok örömeiről és gondjairól. Döntés született a hagyományos gála időpontjáról is, melyet 2007. március 3-án rendeznek a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botlottak az MTK fiataljai

A tavasz első fordulójával folytatódott az őszi szezon a labdarúgó Borsodi Ligában. Ha a… Tovább olvasom