Kisalföld logö

2017. 05. 23. kedd - Dezső 14°C | 24°C Még több cikk.

Az ETO játékosai szalmabálát gurítottak a majorban - videó

A Győri ETO FC játékosai vicces feladatokkal teletűzdelt csapatépítő tréningen vettek részt Halászi egyik majorjában szerda délután. Sok-sok fotó!
Mielőtt a tavalyi NB I-es pontvadászat bajnokcsapata megérkezett a Duna-parti település majorjába, a győri zöld-fehérek megálltak a győrladaméri általános iskolában, s a játékosok élménybeszámolót tartottak a sportkedvelő gyerekeknek.


Videó: Cseh RóbertA halászi majorban szervezett csapatépítő tréning bőven tartogatott kihívást a győri labdarúgóknak, hisz mókás ügyességi feladatokban nem volt hiány, miközben a játékosok megtapasztalták a vidéki élet minden szépségét és kihívását is.

Összesen tíz próbát kellett teljesíteniük a négy-négy fős csapatoknak, többek közt zsákban futottak, létrával szlalomoztak és még szalmabálát is görgettek a labdarúgók.


Fotók: Cseh Róbert


Bírónak Takács Ákost, a csapat tavaly műtött, sérülésből idén visszatérő védőjét választották a csapatok. Az ETO új edzője, Horváth Ferenc természetesen Halászira tartott játékosaival, s minden mozdulatukat figyelemmel kísérte. Sőt, ha valaki hasra esett a puha sárban, biztató zrikálásaban részesült a mestertől.

Arra a kérdésünkre, hogy Horváth Ferenc miért nem állt be szalmabálát görgetni, a győri zöld-fehérek mestere úgy válaszolt: "pont jól jött ki a srácok létszáma, így nekem már nem maradt csapat. Ez a nap elsősorban a nevetésről szól számunkra, s ennek megfelelően én is nagyon jól éreztem magam Halásziban".

A Győri ETO FC frissen kinevezett technikai vezetője, Tokody Tibor viszont elsők között lépett zsákba, s teljesítette a próbát. Arra a kérdésünkre, hogy hivatalosan visszavonult-e a labdarúgástól, Tokody Tibor úgy válaszolt: "egyelőre nem, a tavaszi szezont mindenképp végig szeretném edzeni és formában maradni, hisz sohasem lehet tudni, hátha szüksége lesz-e a csapatnak rám.

Erre egyébként kevés az esély, de az NB III-as mérkőzéseken szeretnék pályára lépni, s mind a tétmeccseken, mind az edzéseken segíteni a klub fiatal tehetségeit".


Galéria kép

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jegyeket nyertek az ETO-SZESE-Orosháza bajnoki kézilabda meccsre!

Öt olvasónk jöhet a jegyekért! Tovább olvasom