Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Az ETO elveszítette az aranyrangadót - videón a gólok

Küzdelmes mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Győri ETO FC együttese a listavezető Debrecen ellen az NB I 27. fordulójában. A hajdúságiak nyolc pontra elhúztak a zöld-fehérektől, akiknek a második hely megtartása is nehéz feladat lesz.

A listavezető Debrecen öt ponttal vezetett a forduló előtt a második helyen álló Győri ETO FC előtt, így a zöld-fehéreknek mindenképpen nyerniük kellett ahhoz, hogy életben maradjanak a bajnoki reményeik.

Régóta nem volt ilyen jó hangulatú mérkőzés Győrött, tízezer néző látogatott ki az ETO Parkba, a nagy távolság ellenére Debrecenből is érkezett nyolcszáz szurkoló. Minden körülmény adott volt, hogy egy remek rangadót lássanak a focit szeretők.
A győriek kezdték aktívabban a mérkőzést, de az első lehetőség a vendégek előtt adódott egy távoli próbálkozásból, Bouadla centikkel lőtt a felső sarok mellé. A folytatásban kiegyenlített küzdelmet láthattak a nézők, egyedül Djordjevic fején megcsúszott labda okozott veszélyt a győri kapu előtt.


A Loki helyzetei ellenére a győriek szerezték meg a vezetést a találkozó 33. percében Varga gyönyörű kapáslövésével, de sokáig nem tartott a zöld-fehérek előnye. Bouadla jobb oldali beívelésénél menteni akart Stevanovic, ám mellé ütött a labdának, így az érintés nélkül került a hálóba.


Győri ETO FC - DVSC 1-2 fotók: Bertleff András.

Szünet után a debreceniek voltak aktívabbak, többet birtokolták a labdát, illetve Stevanovicnak is bravúrral kellett hárítani Bódi szabadrúgását. A kezdeti Loki lendület után feljavult az ETO játéka, de így is a debreceniek játszottak veszélyesebben. A találkozó 69. percében már a Lokinál volt az előny, Stevanovic újabb hibáját követően Coulibaly szerezte meg a vezetést.


A bekapott gól után nagyobb erőket mozgósítottak Pintér Attila tanítványai, de rendkívül pontatlanul játszottak és nem tudták feltörni a Loki védelmét.


A forduló végén a debreceniek nyolc pontra elhúztak a győriektől, akiknek most már a Videotonnal kell harcolniuk a második hely megszerzéséért.


Győri ETO FC – Debrecen 1-2 (1:1)

Győr, 10000 néző. Vezette: Bognár T. (Kispál R., Tóth V.)


ETO: Stevanovic – Babic, Djordjevic, Stanisic, Völgyi – Pátkai, Kamber, Trajkovic – Varga R. (Dudás 73.), Strestik (Koltai 68.), Dinjar (Ahjupera 59.). Vezetőedző: Pintér Attila.


DVSC: Verpecz – Nagy Z., Máté, Mészáros, Korhut – Varga J. - Bódi (Simac 90.), Bouadla, Szakály P.– Kulcsár T. (Meye 69.), Coulibaly (Ramos 86.). Vezetőedző: Kondás Elemér.


Gólszerző: Varga R. (33.), ill. Bouadla (39.), Coulibaly (65.)


Sárga lap: Babic (35.), Kamber (52.), Strestik (57.), Pátkai (66.), Ahjupera (82.), Trajkovic (92.), ill. Bouadla (28.)


Edzői értékelések


Pintér Attila: - Gratulálok a Debrecennek! A játékosaim mindent megtettek a győzelemért, de vannak akiknek ez nem érdekük, mindennek megvolt az előzménye. Trajkovic ellen kiállítást érően szabálytalankodtak, amiért nem volt piros lap, de még sorolhatnám. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Debrecen első góljánál beleért a játékos kézzel. Ilyen hibákat nem követhetünk el mi, és más sem. Jó lenne ha más is végezné a dolgát, nem csak a játékosok. Dolgozunk tovább, reméljük a munka meghozza az eredményét. Most az ezüstéremért kell harcolnunk. Köszönjük a szurkolók támogatását.Kondás Elemér: - Nagyon nehéz mérkőzésre készültünk, tudtuk, hogy az ETO nagyszerű csapat. A győriek jobban kezdték a mérkőzést, de sikerült rendeznünk a sorokat és lőttünk két gólt. A mai siker záloga, hogy a csapat remekül küzdött.Online közvetítés


Vége a mérkőzésnek!

 

92.p. Trajkovic kapott sárga lapot.

 

Három perc hosszabbítást jelzett a játékvezető.

 

88.p. Továbbra sem láthattak helyzeteket a nézők, egyedül Ahjupera erőtlen fejesénél kellett Verpecznek labdába érni.

 

86.p. Coulibaly helyére Ramos érkezett.

 

82.p. Ahjupera kapott sárga lapot, Szakállyal szemben szabálytalankodott.

 

76.p. A győrieknél van többet a labda, de komolyabb helyzetet nem sikerült kidolgozniuk.

 

73.p. Varga Rolandot Dudás váltotta a győrieknél.

 

69.p. Kulcsár helyére Meye érkezett a vendégeknél.

 

68.p. Strestik helyére Koltai érkezett.

 

66.p. Pátkai kapott sárga lapot reklamálásért.

 

65.p. Vezet a Loki! Debreceni szögletet követően Stevanovic rosszul ütött a labdába, ami Coulibaly elé pattant, aki hat méterről lőtt a győri kapuba. 1-2

 

63.p. Győri bedobás után nagy kavarodás volt a vendégek kapuja előtt, de Ahjupera lábáról mellé pattant a labda.

 

59.p. Dinjar helyére Ahjupera érkezett.

 

56.p. Strestik kapott sárga lapot Szakály felrúgásáért.

 

51.p. Kamber kapott sárga lapot, Szakályt rántott le a pálya közepén.

 

47.p. Bódi szabadrúgása veszélyesen csavarodott a kapu bal oldala felé, de Stevanovic bravúrral szögletre ütötte a labdát.

 

Elkezdődött a második félidő, egyik vezetőedző sem cserélt.

 

Vége az első játékrésznek!


45.p. Egy perc hosszabbítást jelzett a játékvezető!


39.p. Bouadla szabadrúgása veszélyesen csavarodott a győri kapu elé, de Stevanovic a labda mellé ütött, így az érintés nélkül került a győri kapuba. 1-1


35.p. Babic kapott sárga lapot.


33.p. Pátkai ívelt középről a védők mögé befutó Varga Roland felé, aki kapásból lőtt gyönyörű gólt a kapu jobb oldalába!


Góóóóóól! Vezet az ETO, Varga Roland a gólszerző!


32.p. Bouadla távoli lövése méterekkel ment el a győri kapu mellett.


31.p. Coulibaly iramodott meg a jobb oldalon, de Kamber utolsó pillanatban menteni tudott.


28.p. Bouadla kapott sárga lapot Trajkovic felrúgásáért.


26.p. Továbbra sem forogtak veszélyben a kapuk, kiegyenlített a mérkőzés.


19.p. Bouadla beívelése Djordjevic fején csúszott meg, a labda centikkel ment a felső kapufa fölé.


17.p. Az elmúlt percekben mezőnyjátékot láthattak a nézők, apróbb szabálytalanságokkal mindkét együttes megakadályozta az ellenfél támadásait.


13.p. Varga Roland jobb oldali beívelését Verpecz húzta le a győri csatárok elől.

9.p. Bouadla lőtt bal lábbal 20 méterről centikkel a jobb felső sarok mellé.


5.p. Az első percekben a győrieknél volt többet a labda és főként a Loki téfelén zajlott a játék, de helyzetet nem láthattak a szurkolók.


A vendégek kezdték a mérkőzést!


A stadionban remek a hangulat, közel 10000 néző látogatott ki a mérkőzésre, Debrecenből is érkezett 800 szurkoló.


Megkezdődött a csapatok bemutatása és szép lassan gyülekeznek a nézők is.

Győri ETO FC – Debrecen

Győr, 10000 néző. Vezeti: Bognár T. (Kispál R., Tóth V.)


ETO: Stevanovic – Babic, Djordjevic, Stanisic, Völgyi – Pátkai, Kamber, Trajkovic – Varga R., Strestik, Dinjar. Vezetőedző: Pintér Attila.

Csere: Molnár P. (k), Takács Á, Fehér Z., Dudás, Windecker, Ahjupera, Koltai.


DEBRECEN: Verpecz – Nagy Z., Máté, Mészáros, Korhut – Varga J. - Bódi, Szakály P., Bouadla, Kulcsár T. – Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Csere: Erdélyi (k), Simac, Ramos, Rezes, Yannick, Spitzmüller, Meye.Előzetes

Sorsdöntő mérkőzést vív vasárnap egymással a Győri ETO és a Debrecen VSC.

A zöld-fehéreknek mindenképpen győzniük kell ahhoz, hogy életben tartsák bajnoki reményeiket és három fordulóval a vége előtt két pontra csökkentsék a hátrányukat a listavezető Lokival szemben.

"A fejekben kellett rendet tenni, hiszen a játékosok is tudják mit jelent az öt pont, vagy az ha nem tudunk nyerni a Debrecen ellen.

Nagyon sokat veszített a csapat a kecskeméti vereség után, ezt minden játékos átérzi" - mondta Pintér Attila, a győriek vezetőedzője a klub hivatalos oldalán.

"Elkerülhető gólokat kaptunk, nem másban keresni a hibákat. Azon kell dolgozunk, hogy ezeket újra ne kövessük el.

A saját játékunkkal kell foglalkoznunk és csak olyan ember lép pályára, aki száz százalékos teljesítményt tud nyújtani" - tette hozzá a Pintér.

Most visszavághat az ETO az őszi debreceni vereségért: hajrá fiúk!
Most visszavághat az ETO az őszi debreceni vereségért: hajrá fiúk!


Várható összeállítások:

ETO: Stevanovic – Babic, Djodjevic, Stanisic, Völgyi – Kamber – Trajkovic, Dinjar – Koltai, Strestik, Dudás. Vezetőedző: Pintér Attila.

DEBRECEN: Verpecz – Nagy Z., Máté, Mészáros, Korhut – Varga J. - Bódi, Szakály P., Bouadla, Yannick – Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Dudáséknak most már nem csak a Debrecennel kell foglalkozniuk, hiszen szombaton a Videoton 2-0-ra győzött Kecskeméten, így a székesfehérváriak pontban beérték Pintér Attila csapatát.

A Győri ETO FC – Debrecen mérkőzésről online tudósítást adunk 18 órától.

Olvasóink írták

61 hozzászólás
 • 61. BudaiKr 2012. május 09. 20:06
  „60. IV.Béla 2012.05.08. 21:49

  béna béla te egyszerüen egy dagadt senki vagy akire senkise kiváncsi még a családod is utáll.”
 • 60. IV.Béla 2012. május 08. 21:49
  „Budai, téged melyik kocsmában lehet megtalálni, amikor éppen nem az ELTE szemináriumait látogatod? Esetleg nincs valami önálló ested feltöltve, mondjuk youtube-ra? Kár, hogy már vége a "legszebb kedvenceim" contestnek itt a KO-n, pedig szívesen beneveztelek volna, csak ugye kellett volna valami produkciót is mellékelnem hozzá.”
 • 59. gondolat1234 2012. május 08. 20:53
  „BudaiKr, Contar: Szerintem Pintér játékosnak nem volt rossz, a maiaknál fényévekkel jobb volt. Egyébként meg őszintén... kit hoznátok ide edzőnek? Annyira gyenge a magyar foci, ha mondjuk összehasonlítjuk 5-10 évvel ezelőtti bajnoksággal, pedig már akkor is milyen harmatgyenge meccsek, csapatok, játékosok voltak...
  Az olyan nagy dolog, hogy a Kondás bajnokot csinál a Lokiból ? Attól még ők is ugyanazt a nulla színvonalat képviselik, mint az összes többi csapat, csak max nálunk egy-két ember néha el tudja találni a kaput, és még a labda is bemegy valahogy. Nemzetközi porondon meg az első csapattól (akik városát még a térképen se találjuk meg) kapják az ötöst...”
 • 58. Contar 2012. május 08. 20:31
  „BudaiKr!
  Te aztán meg tudod nevettetni az embert a hülyeségeiddel!”
 • 57. BudaiKr 2012. május 08. 18:47
  „Pintér Atcival legalább 20 éves szerződést kéne kötni mert ien jó edző itt még a életbe nem vólt. ha hosszu távra kapna bizalmat szerintem csinálna akkora csapatot mint a Fergusson manchestherbe. játékosként is óriási egyéniség volt edzőként is példa. nem ien egervárit kéne erölltetni hanem a tehetséges Pintér Atcát!!! ezt üzenem Tarsoj Úrnak és a Mlssz igazgatójának is!!!”
 • 56. Hyppolit 2012. május 08. 15:22
  „51. Túrabakancs! Abszolut egyet értek Veled!”
 • 55. csakazigazat 2012. május 08. 14:11
  „Szentes Lázárt láttam vasárnap az ETO parkban,jelenthet ez valamit,mondjuk egy esetleges változást a kispadon??”
 • 54. vadfruttik 2012. május 08. 12:52
  „Túrabaki:így van!Nézd meg ki ül a Gyirmót kispadján(külön topicot érne!)
  Gondolat:Pintér a Fradi meccs után is arra hivatkozott,hogy emberhátrányban fociztunk 10percig.Az a baj,amikor visszajött Djodjevics(könnyebb lenne leírni Póczikot...),mi játszottunk emberelőnyben.Meg a fagyit kb. 5-el kellett volna kitömni a TUDÁS és a játék képe alapján.Csak épp´ valamiért nem támadtunk.-2 pont,ennyi lett belőle.”
 • 53. vadfruttik 2012. május 08. 12:37
  „Nem vagyok sem Csertői,pláne nem sintér fun de mindkettőjüket bírtam játékosként Győrben.Ahogy hallottam "játékosaiktól" egyik sem egyszerű eset.Ez persze lehet + és negatív is csak éppen már naggggyon unalmas mindig másban keresni a hibát.Itt nem csak ez a sintér alkalmatlan szakmai munkára ezt MINDENKI tudja Győrben.Persze ki lehet .....T.S. s...ggét,hogy szép stadionunk van(télen gyönyörű mobil wc-nk,1500néző felett félórás sorban állás),csak épp´ a lényeg ami kimarad ebből az egészből:az eredmény.Ahogy Hajszán Gyuszi mondta a mai számban,egy jó meccsen 4-3ra (lehet 5-4et mondott) ki lehet kapni egy bajnokságra törő csapatnak.Mindenki el volt ájulva az Audi támogatásától,mennyi pénz lesz itt.Kérdezem most is és akkor is kérdeztem:mennyi?kiket igazoltunk?ha nem miért?Persze van aki örül az ingyen jegyeknek meg a sült kolbásznak,hisz családbarátok vagyunk mindannyian.De jó lenne már végre focit is látni.(és persze verjük meg az orbánfc-t,hogy legalább az ezüst meglegyen!)”
 • 52. gondolat1234 2012. május 07. 23:04
  „Pintér a bírót szidja... a Loki vezető gólja után még volt 25 perc. A recept meg egyszerű: Nem a bíróval kell foglalkozni, hanem több gólt kell rúgni, mint az ellenfél, ennyi az egész.
  Lehet persze azzal védekezni, hogy akkor már a Debrecen bunkerfocit játszott és van annyira jó csapat, hogy kihúzza, de olyan elemi hibákat vétettünk, amire nincs mentség (több esetben a félpályánál érthetetlen labdaeladások, amiket az ellenfél majdnem góllal büntetett). Ezt hogyan magyarázza az edző ?”
 • 51. Túrabakancs 2012. május 07. 22:43
  „Mindig ugyanazok az edzők jönnek meg mennek, nem csak a helyi csapatoknál, ez vicc.
  Bár ha belegondolok, hogy nem az edző focizik hanem a játékosok, akkor bizony megállapítható,
  a pályán lévő játékosok akik minden hibáért okolhatóak, ez edzők csak másodlagos kérdések ez ügyben.
  Sajnos fejben nagyon gyengék a mai magyar játékosok! Meg elnézve a tetkós testüket, valamint a kakastaréjos
  frizurájukat inkább foglalkoznának többet a labda gömbölydedségével, többre mennének a focit illetően.
  Meg egy kis kondizás is szóba jöhetne náluk! Egyik másik úgy néz ki, mint egy jóllakott napközis, izom alig
  van rajtuk. Bezzeg a szaltó az megy nekik ezerrel... Szánalom!”
 • 50. imipcdoki 2012. május 07. 22:14
  „Kedves BudaiKr!
  Nyugodtan elmondanám a Pintérnek az indokaimat, gondolataimat, mert nincs helye a kispadon, ennyi rossz után.
  Anno középmezőnynél menesztették, Aurél felhozta 2. helyig, majd egy kupavereség miatt Őt is kirúgták. Ezek után mivel vissza is esett a csapat 3. helyre és 2 vereséget szencedtünk zsinórban, nincs helye a csapat élén.
  A kérdésedre pedig annyi pénzem tuti van a csapatban mint neked, ez biztos. Ez egy véleményfal, mindenkinek joga van leírni ide a saját véleményét, senki sem kért meg arra, hogy értékeld bárkiét is. A csapatról és az edzőről kell ide írni, nem egymásról! Egészségedre!!!!”
 • 49. IV.Béla 2012. május 07. 21:45
  „46. BudaiKr!

  Nem értem, mit mondasz, próbáld meg magyarul.”
 • 48. Powerarc 2012. május 07. 20:42
  „Gyenge Fradi ellen eldobtunk 2 pontot (Lombard elhozta mind a 3-at), a nem túl acélos Kecskeméttől kikaptunk (ugyanott a Vidi simán nyert), most elbuktuk a DVSC meccset, jó eséllyel a Vidi ellenit is, nagyon elvesztettük a végére a fonalat, oda lesz a 2. hely.”
 • 47. Dragó 2012. május 07. 19:28
  „Pintér Gyere haza...........”
 • 46. BudaiKr 2012. május 07. 18:32
  „44. IV.Béla 2012.05.07. 18:00

  mi a baj bécike? be vagy álva mint a 100as szög?”
 • 45. BudaiKr 2012. május 07. 18:01
  „41. drKotász 2012.05.07. 16:47
  látom hogy a doktori cimmel együt nem osztottak észt. biztos csak vetted!”
 • 44. IV.Béla 2012. május 07. 18:00
  „Úgy látszik, hogy így hónap elején telik még segélyből borocskát venni, igaz, Budai?”
 • 43. BudaiKr 2012. május 07. 18:00
  „42. imipcdoki 2012.05.07. 17:48
  ki vagy te itt hogy igy intézkedel? egy forintod van ebbe a csapatba?
  állj oda a Pintér Ati elé és mond el neki a szakmai indokaidat!
  te ...
  41. drKotász 2012.05.07. 16:47
  te meg mit röhögsz mint egy majom?”
 • 42. imipcdoki 2012. május 07. 17:48
  „BRAVO GYŐRI ETO!!! Ha a Csertőit anno 1 kupameccs vereség és egy bajnoki döntetlen után kirúgták, pedig második helyen álltunk, feltenném a kérdést:
  Mi a <moderálva>t kereshet ezek után a Pintér a kispadon?????? Bebukta végleg a kupát, 2 bajnoki vereség zsinórban, ( nem mintha Fehérváron nyernénk a hétvégén ), ráadásul már egy helyet visszaestünk, harmadik a csapat!!!!!! PINTÉR ATTILA TAKARODJ A KISPADRÓL, és NE GYERE VISSZA semmilyen összegért sem, nincs értelme erőltetni, nem a szakmai tudásod vitte eddig sem a csapatot! Az Auréltól meg kérjen Tarsoly Úr hatalmas bocsánatot és hívja vissza amíg nem lesz tényleg késő!!!!!”
61 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alonso szerint Massa az egyik legjobb pilóta

Védelmébe vette Fernando Alonso csapattársát, Felipe Massát, és a gyengébb autóval indokolta… Tovább olvasom