Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Az ETO elnöke a Futsal Bizottság új vezetője

Stratégiai megújulás előtt a futsal szakág.Ülésezett a szövetség elnöksége, ahol fontos személyi döntéseket hoztak a futsalt érintően. Az ülésről az alábbi közleményt adta ki a szövetség honlapja:

Az MLSZ elnöksége a következő időszakban látványos fejlődést vár a futsal területén, mind szakmai, mind szervezeti, versenyeztetési szinten, és ehhez a munkához új lendület szorgalmaz, illetve személyi változásokra is szükségesnek tart. Éppen ezért újjászerveződik a Futsal Bizottság. Esterházy Márton (elnök), Ragadics Ferenc és Juhász Péter bizottsági munkáját elismeréssel köszönte meg a testület.

Július 9-i hatállyal kinevezi Drucskó Zoltánt a Futsal Bizottság elnökévé, Mezei József, Simon Ferencet, Szabó Lászlót és Szikora Leventét a Bizottság tagjaivá.

Dr. Drucskó Zoltán: - Nagy örömömre szolgált, amikor a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége 2013. május 13. napján megtartott ülésén megtárgyalta és elfogadta a "Magyar futsal fejlesztési terve 2013-2020" című stratégiai jellegű anyagot, hiszen ezen fejlesztési terv társszerzőjének mondhatom magamat. Az elnökségi ülést követően felkértek arra, hogy vállaljak aktív szerepet a fejlesztési terv megvalósításában, végrehajtásában. Sokat tanakodtam amíg döntöttem, de ezen felkérésre nem tudtam nemet mondani. A sportági szakszövetségtől kaptunk most egy óriási esélyt arra, hogy szeretett játékunkat, sportágunkat új pályára állítsuk. Úgy gondolom, hogy az újonnan kinevezésre került Futsal Bizottságnak, azért kell dolgoznia, hogy a magyar futsal visszafoglalja az őt megillető helyét a világ futsal társadalmában. 1989-ben Hollandiában megrendezésre került futsal világbajnokságon még Gellei Imre vezetésével 3-2 megvertük a futsal nagyhatalomnak számító Brazíliát, a torna gólkirálya pedig a magyar Zsadányi László lett, mostanság pedig csak a 24. helyett foglaljuk el a világranglistán. Ezen a tendencián szeretnénk változtatni és visszaküzdeni magunkat a legjobbak közzé. Köszönöm a korábbi Futsal Bizottságnak a közelmúltban végzett munkáját. Sportvezetői pályafutásom újabb mérföldkőhöz érkezett. Úgy gondolom, hogy a Futsal Bizottság elnökévé történő kinevezésemmel az elmúlt négy évben az egyesületünkben végzett munkát ismerte el a szakszövetség. Büszke vagyok a kollégáimra és köszönöm a támogatásukat, remélem a közeljövőben is számíthatok a segítségükre.

Olvasóink írták

  • 1. DivatÁrpy 2013. július 12. 18:46
    „Sok sikert Elnök Úr!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

F1: szigorították a boxutcarendet a nürburgringi baleset miatt

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szigorította a Forma-1-es nagydíjak boxutcára vonatkozó… Tovább olvasom