Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Az egykori csapattárs továbbra sem érti

Füzi Ákos, az MTK labdarúgója szinte együtt nőtt fel Fehér Miklóssal. Pályafutásuk majdnem minden pontja megegyezett, hiszen együtt kerültek fel az ifjúsági, majd a felnőttcsapatba is, sőt a válogatottban is sűrűn találkoztak.
– Továbbra is érthetetlen, felfoghatatlan számomra, hogy egy ilyen erőtől duzzadó fiatalemberrel egyik pillanatról a másikra hogy történhet ilyen tragédia – mondta Füzi Ákos. – A legszörnyűbb pedig az, hogy mindezt többször láttam, láttuk is a felvételeken. Nagyon sajnálom a családot is, nem tudom, képesek lesznek-e valaha feldolgozni ezt a szörnyűséget.
Fehér esete kapcsán többen is felvetik, hogy a játékos halálában talán az is szerepet játszott, hogy esetleg nem természetes anyagok is kerültek a szervezetében. Az egykori csapattárs erről nem tud.

– Pletykaszinten sok mindent hallani, de nem hinném, hogy Miki akár tudtán kívül is szedett volna valamit – válaszolta a labdarúgó. – A mendemondák nyilván abból fakadnak, hogy az erősebb bajnokságokban nagyobb igénybevételnek van kitéve a játékosok szervezete. Akármennyire is fontos azonban az erő szerepe, a futballtudást semmi nem pótolhatja, s semmilyen szer nem nem javítja.
Füzi természetesen családjával együtt jön a temetésre, hogy lerója kegyeletét az egykori társ emlékére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszázan érkeznek a szertartásra portugáliából

Egész Portugália gyászolja a vasárnap elhunyt 25-szörös magyar válogatott labdarúgót, Fehér Miklóst,… Tovább olvasom