Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Az Audi 3 évet hosszabbított a Győri ETO-val - fotók, videó

Az Audi Hungaria tovább folytatja partneri együttműködését a a labdarúgó klubbal.
• Szerződéshosszabbítás további három évre

• Az utánpótlás támogatása a középpontban

• 2011 óta sikeres együttműködés
Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. továbbra is elkötelezett támogatója a Győri ETO FC-nek. Axel Schifferer, a vállalat pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Tarsoly Csaba, a futballklub elnöke, a pénzeken írták alá a szerződéshosszabbítást Győrben. A 2011 óta tartó sikeres együttműködést az elkövetkező három évben is folytatják. A partneri kapcsolat előterében az utánpótlás támogatása áll.

,,Az Audi Hungaria és a Győri ETO FC felejthetetlen pillanatokat élt át az elmúlt évben: mi az új járműgyárunk megnyitását ünnepeltük, a futballklub 30 év után ismét megnyerte a magyar bajnoki címet" - mondta Axel Schifferer, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója. "Prémium minőségű motorok és járművek gyártójaként magától értetődő számunkra, hogy elkötelezetten támogatjuk a magas színvonalú sportteljesítményeket. Szeretnénk hosszú távon erős partnerei maradni a helyi futballcsapatnak.""Köszönjük a bizalmat, és az ezzel járó pénzügyi támogatást, ami további lendületet ad számunkra" - emelte ki Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke. "Az Audi Hungaria partnereként egyre magasabb célokat tűzhetünk ki magunk elé, és kiemelkedő eredményeket célozhatunk meg. Az együttműködésünk folytatása fontos elismerése a klubunknak, erős motivációt jelent a bajnokcsapatnak és az utánpótlás nevelésünk számára is."

Társadalmi felelősségvállalása jegyében az Audi Hungaria, a régió legnagyobb munkáltatójaként különösen nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás-nevelésre. Ennek szellemében a szponzori összeg jelentős része a Győri ETO FC utánpótlás programjába folyik, amely a fiatal tehetségek optimális edzésfeltételinek megteremtéséhez járul hozzá.

Fotó: Cseh Róbert


Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. sok éve aktív támogatója Győr sportéletének. Az utánpótlás támogatása mellett a vállalat elkötelezett a magas színvonalú sportrendezvények megvalósításában, melyek felejthetetlen élményt nyújtanak a régióban élők számára.

Az Audi Hungaria 2006 óta névadó főszponzora az Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának. 2011 óta partnere a Győri ETO FC futballcsapatának. Ezen partneri együttműködés keretében számos, a négykarikás márka partnercsapataival játszott barátságos- és jótékonysági mérkőzésnek örülhetett a futballszerető közönség. A legutóbbi jótékonysági mérkőzést az Audi Hungaria 20 éves jubileuma alkalmából a Győri ETO FC és az FC Bayern München csapatai játszották a teltházas győri stadionban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Final Fourba juthat a Veszprém - Cél legyőzni a PSG-t

Történelmet írhat a hétvégén a Veszprém kézilabdacsapata, ha bejut a Bajnokok Ligája négyes… Tovább olvasom