Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Audi ETO: Szepesi Ivett már a jövőre fókuszál

Szepesi Ivett számára most a legfontosabb a gyógyulás, minden más háttérbe szorult.
A sikeres műtét után csakis arra koncentrál, hogy amint lehet, újra játszhasson.

Súlyosan megsérült egy hete az Audi-ETO balszélsője, Szepesi Ivett. A játékos a jobb lábáról ugrott fel egy ziccerben, kapott egy lökést, ami után rosszul, nyújtott lábbal ért a földre. A bal térdében reccsenést hallott, s rögtön tudta, hogy nagy a baj.

„Apró véletlenek, balszerencsés pillanatok összeadódásából lett ilyen súlyos a sérülésem, ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni – kezdte Szepesi Ivett. – Sajnos ez a kézilabda, ez benne van a pakliban. Nyilván nem jó, hogy ez történt, de most már arra kell koncentrálni, hogy mielőbb felépüljek. Tudom, hogy hat hónapot mondanak az orvosok, de bizakodó vagyok."

A játékos egyébként nem haragszik senkire a történtek miatt.

„Nem tudok mérges lenni, ez nem is lenne jó hozzáállás, mert szándékosság nem volt a mozdulatban, csak balszerencsém volt. Ez már a múlt, keseregni nem érdemes, előre kell tekinteni, s én is azt teszem. A műtét jól sikerült, két nappal később már hetvennyolc fokban be tudtam hajlítani a lábamat. Három hét alatt kell kilencven fokig eljutni, szóval nem állok rosszul..." – folytatta a balszélső, aki a Fradi elleni meccsnek csak az első félidejét látta.

„A kórházi szobában nem volt tévé, a folyosón viszont csak addig bírtam, elfáradtam, s a lábam is fájt. Ahogyan a szívem is sajgott, hogy nem lehetek ott. Nem titkolom, egy kicsit pityeregtem is" – mondta Szepesi Ivett, akit csapattársai, a klubvezetők rendszeresen látogatnak, s rengeteg üzenetet kap ismerősöktől és ismeretlenektől is.

„Ez ad erőt a rehabilitációhoz. Tudom, mi a cél, s mit kell tenni, hogy ezt elérjem. Most jön a gyógytorna, amihez minden segítséget megkapok a klubtól és a társaimtól. Többen felajánlották, hogy amiben csak tudnak, támogatnak. Nem lehetek már most elég hálás nekik" – tette hozzá a játékos, aki az első hazai Bajnokok Ligája-meccsen reményei szerint már lesz olyan állapotban, hogy a helyszínen szurkoljon a csapatért.

„Legalább ez az élmény meglegyen, ha már játszani nem tudok" – fogalmazott a kórházi fotózástól – érthetően – ódzkodó Szepesi Ivett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alcufer Kupa

A szervezők elkészítették a IX. Horváth Ferenc-emléktorna, egyben a XII. Alcufer Kupa sorsolását. Tovább olvasom