Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Audi ETO: Katrine Lunde már a héten Győrbe szerződhet

Továbbra is tárgyal egymással Katrine Lunde-Haraldsen és az Audi-ETO női kézilabdacsapata. Ha minden jól alakul, a héten le is zárulhatnak a megbeszélések.
Mint arról korábban már beszámoltunk, a dán Viborg norvég válogatott kapusa másfél hete Győrben tárgyalt az Audi-ETO illetékeseivel, s orvosi vizsgálaton is részt vett, vagyis komolyan gondolja a zöld-fehérek ajánlatát. Erről írt a www.fvn.no című norvég internetes oldal is, mely a játékos menedzserét, Michael Hansent idézte, aki megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat a győri klub és a játékos.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. nasi12 2010. február 10. 13:03
  „T kikelet!
  Igazad van, Lunde soha nem fog kispadozni, annyi szent, őt vezető, első számú kapusnak igazoltuk le.
  A döntés előtt bizonyára kikérték Bakos és Pálinger véleményét is, ám mivel Kati ügyesen szeretne kifaralni (remélem csak egy rövid időre) az élvonalból, én rendkívül jó döntésnek tartom Lunde szerződtetését.
  Tapasztalatból mondom, néhány hónap elteltével, egy ilyen szintű játékosnak, mint Kati, elvonási tünetei lesznek, ezért én azt a tanácsot adnám neki, hogy ne búcsúztassa agyon magát, ne vágjon el minden visszatérési lehetőséget, hanem csak szép csendben elmegy szülni, majd szép csendben neki áll tréningezni, és egy évvel később csendben visszatér Lunde mellé második kapusnak, aztán a többi csak tőle és híresen nagy szorgalmától függ.”
 • 32. kikelet_ 2010. február 10. 12:00
  „egykét hozzászóló felébredhetne már, Lunde (szerencsére) nem cserekapusnak jön, ha sikerül leigazolni!”
 • 31. H.Gabi 2010. február 10. 10:42
  „nasi12:Igazad lehet..Mondjuk megérteném, ha lassan visszavonulna, családi okok miatt, hiszen megérdemli.
  Én azt hallottam, hogy a Katinak nagy tervei vannak, és nemrégen a Kisalföldben is olvashattuk, hogy vásárolt egy telket, ahova ha jól tudom óvodát építene.Én örülnék, ha még sokáig védene, de annak is ha megértené, hogy kell még egy kapus az ETO-nak ha ő esetleg sérült vagy ha nem megy neki a védés.De ezek csak az én gondolataim.”
 • 30. bertalan68 2010. február 10. 10:31
  „TAlán minden győri serdülő és ifistának az álma hogy a " NAgy Eto" ba játszon, biztos nem mindenkinek adatik ez meg ( tehetség , vagy kitartás hiánya) de aki tehetséges és jó és szolrgalmas annak is nagyon kevés az esélye hogy oda! kerüljön. SZERINTEM !
  És ahogy ezek a kislányok " öregszenek" kezdik látni ezt és a lelkisebbek és szorgalmasabbak el is vannak keseredve.....”
 • 29. nasi12 2010. február 10. 09:49
  „Tisztelt H.Gabi!
  Nekem eszembe jutott néhány kérdés Pálingerrel kapcsolatban.
  Mi van, ha Lunde leigazolását Pálinger is szorgalmazta, (javasolta) hiszen így a következő szezon indulásakor segíteni tud neki a beilleszkedésben, később pedig ö már szép nyugodtan neki állhat a babaprojekt elindításának.
  Engem az is érdekelne, hogy a szülés után milyen tervei vannak Katinak, hiszen akkorra éri majd el az igazi klasszikus kapuskort, hiszen hallottuk, pl. A 40 éves veterán dán kapus, Lene Rantala nemrég hosszabbította meg a szerződését Larvikban, 2012-ig.”
 • 28. H.Gabi 2010. február 10. 08:38
  „Brigike: Ha neked az szánalmas, hogy a meccs elején szinte csak Duda (Amorim) dobta a gólokat, akkor hajrá, kipróbálhatod te is magadat a pályán:)”
 • 27. H.Gabi 2010. február 10. 08:37
  „Nemrég kérdeztem meg Konkoly Csabát, hogy miért erőltetjük ezt a két fiatalt, a válasz az volt, hogy be kell épülniük a csapatba.Ahogy látom nem sikerült.Szerintem Ogu tehetséges, csak nagyobb volt az arca, mint kellett volna, Vivit sajnálom, mert ő sokkal szerényebb és nem is rossz kapus, de védhet még az ifiben is, és fejlődhet.Nem éltek a lehetőséggel és ezt most sajnálhatják!
  Viszont Lunde-nak kifejezetten örülök:) Azért kíváncsi lennék Kati reakciójára is, mert mint tudjuk miatta kellett mennie Herr Orsinak.
  De ahogy egy előttem szóló is megírta, nekünk az a dolgunk, hogy szurkoljunk, nekik meg az, hogy játszanak és védjenek;) CSAK AZ ETO!
  U.i: Amorim egy nagyon hatékony játékos lenne, a bombagólokkal, csak nem kellene egyik posztról a másikra pakolgatni.Viszont Vérten hanyatlása számomra érthetetlen.Egy-egy meccsen mintha fent sem lenne a pályán:(”
 • 26. ilaci 2010. február 10. 01:36
  „Lunde álma teljesül?

  Szerintem Vanyus Attila nem tett mást, csak meghallgatta a szurkolók óhaját.
  Először néhányan nem akarták befogadni Katit, aztán mikor már bizonyított, akkor pedig néhányan azon kezdtek el siránkozni, hogy egy profi kapus kevés, kellene még egy, mert ha Pálinger lesérül, mi lesz velünk, hiszen a fiatalok még gyengécskék.
  Na ebben én is igazat adok nekik, hiszen amikor lehetőséget kaptak, és ők állhattak be a ,,nagyok" kapujába, bizony kicsit bászlin viselkedtek néha.
  Én is több alkalommal fejeztem ki nemtetszésemet, mikor nem álltak bele egy-egy lövésbe rendesen, majd a bekapott gólok után bágyadtan nyúltak a hátuk mögé a labdáért, és kissé unottan fejezték ki, hogy talán semmi közük még az egészhez, meg nekik majd úgyis évek múlva kell maradandót alkotni, nem most.
  Én pedig úgy gondolom, hogy Lunde Győrbe hozatala, pont az ilyen hozzáállásnak köszönhető, hiszen, ha én lettem volna az ő helyzetükben, és én kaptam volna 10 perceket a világ egyik legjobb csapatában, akkor talán még szét is szaggattam volna azt a kaput hálóstól, de akkor is megpróbáltam volna bebizonyítani, hogy méltó vagyok a tréner bizalmára.
  Nem az volt a gond, hogy sok gólt kaptak, hanem hogy még a látszatát is kerülték annak, hogy bebizonyítsák, átérzik a pillanat fontosságát, és érzik, ez életük egy nagyon is fontos pillanata.
  Meg sem próbáltak meggyőzni bennünket arról, hogy majd a kemény, nehéz ütközetekben is bátran számíthatunk rájuk, a Kati mellett.
  Ogu és Vivien számára ez a hír annyit jelent, hogy ezentúl lassabban is elég lesz megmászni majd azt a hegyet, amelyet talán egy gyors, lelkes rohammal, már most is bevehettek volna.
  Bezzeg Misike csak egyszer kapott lehetőséget a nagyok között, és azóta el sem tudnánk képzelni az ETO-t nélküle.
  Vanyus Attila mondta nemrég, hogy a mai korszerű, gyors, kézilabdában, nagyon megnövekedett a kapusok szerepe, és néha egy-egy győzelem 40 - 50 %-ban a kiváló kapusteljesítményen múlik.
  Úgy néz ki, Győrben a kapusfronton, nincs többé kísérletezgetés, meg próbálkozgatás, hanem ezzel a szerződéssel, teljes mellszélességgel ráfordultak akár a végső győzelemhez is elvezető útra!
  Én örülök, ha egy ilyen világsztár erősíti majd kedvenc csapatomat, főleg azért, mert Lunde már régóta nagy tisztelettel beszélt az Audi ETO szurkolótáboráról.
  Fennen hirdette szerte a nagyvilágban, hogy mekkora nagy hatással volt rá, mikor először meghallotta a Magvassyban ellenfélként azt az óriási buzdítást, ahogyan a Győri B-közép hajszolta győzelemről győzelemre kedvenc csapatát.
  Elmondta, mekkora nagy élmény és megtiszteltetés lenne számára, ezt a csodálatos szurkolótábort egyszer az ő háta mögött tudni, és megtapasztalni milyen mámorító érzés is lehet, mikor ennyi lelkes ember, őt támogatná fergeteges szurkolásával.
  Nos kedves Katrine Lunde-Haraldsen!
  Úgy néz ki, álmod rövidesen teljesül, és ígérjük rajtunk nem fog múlni!
  Minden csak tőled függ!”
 • 25. IV.Béla 2010. február 10. 00:15
  „sivatag66!
  Ha ekkora szakértő vagy, legalább a nevét tudnád leírni helyesen............................................................................ (ismerős, pajtás?)”
 • 24. sivatag66 2010. február 09. 21:07
  „Lassan a Görbitz is így jár.................”
 • 23. IV.Béla 2010. február 09. 20:50
  „Brigike! Amorim a csapat legdinamikusabb mozgású játékosa, csak azt a szót nem ismeri, hogy "csapatjáték". :) Én nem éreztem, hogy gyenge lett volna. Bár ha ő az volt, akkor viszont Görbe is. <moderálva>”
 • 22. polgar79 2010. február 09. 20:08
  „Azért az ifi Kovacsics Anikó azért elég szépen játszott amikor Görbicz Anita nem volt.Nagyon jók az ifik.”
 • 21. claudiaa 2010. február 09. 19:39
  „Hát 100szónak is 1 vége,1jó kapus elfér az ETO csapatába...
  az Ifiseknek meg még sokat kell fejlődni,de ilyen nagy tétű meccseken mint a 7végi,nincs rá lehetőség...
  Brigi! Még nem hallott olyanról,hogy "rossz forma" mert Amorim nagyon jó játékos,csak rossz formába volt.
  amiért senki nem elítélendő,szerintem önnek volt már rossz napja,vagy nem? Amorim már sok meccset nyert a csapatnak,és ezt sem veszítettük el,na mondjuk nem Amorimmal nyertünk,de vajon Tomorival jobban ment volna???”
 • 20. maraton 2010. február 09. 19:35
  „Aki folyamatosan követi a csapat életét, az pontosan tudja, hogy Kati lassan befejezi a pályafutását, szülni szeretne, mi szurkolók meg csak örülhetünk, hogy erősíteni tud a csapat. A sok okostojás divatszurkoló meg ne modja meg, hogy a csapat kit igazoljon, azt megteszik a vezetők Vanyus Attilával az élen.”
 • 19. Brigike 2010. február 09. 17:10
  „szerintem inkább az ifiknek kellene több lehetőséget adni! Vagy őket más kluboknak nevelik ki? Ja meg Amorim helyett kellene mást keresni!!! Szánalmasan játszott a 7végén is! Pedig nagyon nagy sztárnak harangozták be amikor idejött.... Egy ilyen magas ÁTLÖVŐNEK nem 6osról kellene mindig próbálkozni, 9ről meg kapusba vagy mellé lőni...”
 • 18. 621 2010. február 09. 16:52
  „Gratulálok V Attiláéknak!
  Nagy dolog lesz, ha sikerül - nyugtával a napot - de ezt inkább csak babonaságból mondom. El kell rendezni az elrendeznivalókat, ami Csaba dolga, a jövevénynek védeni kell - ez az ő dolga - nekünk meg szurkolni meg örülni kell (ez meg a mi dolgunk)
  Ja, az ellenfeleknek meg kikapni kell megszokni - ez az ő dolguk!!
  Hajrá AUDI ETO!!!!!”
 • 17. csokkancs 2010. február 09. 16:32
  „jimike! az elmúlt években mindenki láthatta, hogy a játékosok (persze nem mindegyik) határozzák meg a klub életét és tőlük függnek a vezetők is, mégha ezt homlokegyenest tagadják is az illetékesek... olvass a sorok mögött... :-)”
 • 16. jimike 2010. február 09. 15:56
  „Tisztelt csokkancs!Te tényleg azt hiszed,hogy Pálingert megkérdezi valaki,hogy Kati!-Ugyan máááá mit akarsz itt a továbbiakban??EZ KŐKEMÉNY PÉNZZZZZZZZ!!!”
 • 15. csokkancs 2010. február 09. 14:39
  „oké-oké, hogy jönnek a hírek, de..! pálingert megkérdezte már egyáltalán valaki, hogy mit szól ehhez? egyáltalán megengedte az eto vezetésének, hogy tárgyalhassanak lundéval? :DDD valószínűleg most átérezheti azt, amit herr orsi korábban vele kapcsolatban...”
 • 14. who 2010. február 09. 14:35
  „ha a celokat nezzuk, akkor nagyon is indokolt meg egy "normalis" kapus igazolasa.
  ogu es vig jelenleg gyenge kiegeszito emberek. el kell oket kuldeni kolcsonbe, ahol rendszeres jateklehetoseget kaphatnak es fejlodhetnek, van hova...
  ha ez ki lesz pipalva, akkor meg lehet gondolkodni a mezonyjatekosokon...”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Laczó-szobor mellett a soproniak

A labdarúgó-játékvezetők soproni csoportja kezdeményezte, hogy állítsanak szobrot Laczó Istvánnak, a… Tovább olvasom