Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Audi ETO évzáró: igazgyöngy az aranylányoknak - fotók

Öt játékostól búcsúzott az Audi-ETO női kézilabdacsapata.
Hétfőn tartotta évzáróját az Audi-ETO női kézilabdacsapata, amelyen a klub egyedi ajándékkal lepte meg a triplázó együttes játékosait és a stábot. Öt játékost elbúcsúztattak.

Bajnokok Ligája-győzteshez illő évzárón búcsúztatta a sikerekben gazdag idényt az Audi-ETO.

A névadó szponzor látta vendégül ismételten a csapatot és a meghívott vendégeket, s előbb Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetője gratulált az újabb sikerekhez.

„Ahogyan nálunk, úgy a pályán is csak akkor működnek jól a dolgok, ha mindenki száz százalékot nyújt. Csak így lehet egy csapat sikeres, s ez idén is megvolt, így teljesen megérdemelt volt a három győzelem, melyhez szívből gratulálok" – fogalmazott a cégvezető, majd Görbicz Anita csapatkapitánynak az Audi A3 Limousine makettjét, valamint egy termoszt adott át.

Évzárón – a győri játékosok, Heidi Löke, Raphaelle Tervel, Katarina Bulatovic, Katrine Lunde, Eduarda Amorim ezúttal civilben. Fotó: B. A.
Évzárón – a győri játékosok, Heidi Löke, Raphaelle Tervel, Katarina Bulatovic, Katrine Lunde, Eduarda Amorim ezúttal civilben. Fotó: B. A.


„Ez a modell volt az első, mely minden részében Győrben készült el, míg a termoszba nem forró teát kívánok, állítólag a pezsgőt is hidegen tartja, úgyhogy abból legyen benne minél többször" – tette hozzá Thomas Faustmann.

Ezt követően Kelecsényi Ernő, az Audi-ETO elnöke foglalta össze az esztendőt.

Audi ETO évzáró Győrben - Fotó: Bertleff András


„A gratuláció és a köszönet, ez a két szó, ami meghatározza ezt az eseményt. Először gratuláció jár a csapatnak az újabb három győzelemhez, s ahhoz, hogy első magyar csapatként meg tudta védeni a címét egy európai kupasorozatban. A köszönet pedig mindenkinek jár, aki hozzájárult ehhez a sikerszériához" – fogalmazott Kelecsényi Ernő, aki a klub egyedi ajándékát adta át: a játékosoknak egy igazgyöngy fülbevalót, a stábtagoknak pedig egy 2-es számot formázó aranymedált.

Végül pedig az elnök elbúcsúztatta a pályafutását máshol folytató Hornyák Dórát, Katarina Bulatovicot, Soós Viktóriát és Sirián Szederkét, valamint a visszavonuló Raphaelle Tervelt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Luis Enrique a Barcelona új edzője

A spanyol tréner, aki az egy idény után távozó argentin Gerardo Martino helyét veszi át, két évre… Tovább olvasom