Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Audi ETO: Éjszakai örömünnep Győrben! (képek és videó)

Kézilabda - Ezüstérmes lett a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC. Az idegenbeli két gólos győzelem után a Viborg három találattal nyert a mieink ellen a Veszprém Arénában, egy drámai befejezést tartogató mérkőzésen. Szép volt lányok!

A Győrbe este hazatérő Audi ETO KC csapatát, mint az új magyar bajnokot és a világ második legjobb csapatát órákon át ünnepelték a szurkolók.
Nézzék meg helyszíni videónkat a szombat éjszakai örömünnepről. 

AUDI ETO - VIBORG HK 23-26 (10-14)

Női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő, visszavágó

Konkoly Csaba: "Az első félidőben a Viborg lerohanó játékának - bár alaposan felkészültünk belőle- nem találtuk az ellenszerét. A kidolgozott helyzeteinkbe a végén mindig hiba csúszott. Rengeteg ziccert és hetest rontottunk el. A hajrában vesztett helyzetből felálltunk, a végjátékot mi nyertük, de összességében ez nem volt elég a Viborg ellen. Gratulálok a dán kézilabda fejlődéséhez, igyekszünk velük lépést tartani."

Pálinger Katalin: "Büszke vagyok a csapatra. Hosszú út vezetett a döntőig, de megérdemelten jutottunk el a fináléba. A csapat elbírta azt, hogy Bradeanu, majd Görbicz is hiányzott a keretből. Tudtuk, hogy a Viborg maximálisan felkészül ellenünk, és nem fog annyit hibázni, mint a dániai meccsen. Fájó dolog egy döntőt elveszíteni, de úgy gndolom emelt fővel hagyhattuk el a pályát."

Henriette Mikkelsen: "Boldogok vagyunk, hogy sikerült egy ilyen remek csapat ellen nyerni. Külön öröm, hogy egy hazai vesztes meccs után álltunk talpra és lettünk elsők a BL-ben."

Kristine Lunde: "Jó meccs volt, nagyon elfáradtunk. Tudtuk, hogy legalább három góllal kell nyernünk, és ezt óriási küzdelemben tudtuk is hozni. "

Jakob Vestergard: "Fantasztikus meccs volt, egy fantasztikus csapat ellen, fantasztikus hangulatban. Nagyon fárasztó volt a finálé. "

Görbicz Anita: „Hazai pályán szerettünk volna nyerni, szerettem volna ott lenni a pályán és segíteni a lányoknak, jövőre újra megpróbálunk eljutni a döntőbe és nyerni. Az elején kicsit görcsös volt a támadójátékunk, de aztán összeállt. Gratulálni kell a lányoknak, hogy eljutottak idáig."

Kovacsics Anikó:Nagy eredményt értünk el, de nagyon kevés hiányzott a győzelemhez, és ez igencsak bántó. A védekezésünk nem állt össze, és ez sajnos megbosszulta magát. Lehetne rágódni a hibákon, de nincs értelme. Eljutottunk a ziccereki, ám ott akadályba ütköztünk, Haraldsen nagyon jól védett."

Sinka László: „Dráma! A lehető legkisebb különbséggel dőlt el a BL-döntő. Fantasztikusan küzdött a Győr, de sajnos ez is kevés volt. Ha végig sikerült volna nyomás alatt tartani a Viborgot, talán összejött volna a várva várt diadal."

Vanyus Attila:Tudtuk, hogy nehéz lesz. Nem tévesztett meg bennünket az idegenbeli siker, azonban a Viborgban több tartalék volt."

Kovacsicz Mónika: „Nem sok lehetőséget kaptam, de így is nagyon örülök a BL-címnek. Gratulálok a Győrnek, nagyon kicsin múlott, hogy ne mi, hanem ők nyerjenek."

A hazatérés után. Fotók: H. Baranyai Edina

60. perc: Hetest kapunk. Herr Anita a kapufára ejti. Fél perc a végéig. Támad a Viborg. Labdát szerzünk. Kovacsicsot lökik. Időn túli szabaddobás. Vége. Bajnokok Ligája győztes a Viborg...

59. perc: Gólig engedik támadni a bírók a Viborgot. Nielsen talál be. 23-26.

58. perc: Újabb hetes. Herr Anita lőheti. Góóóóól, a bal alsóba! 23-25. Időt kér a Viborg.

56. perc: Kovacsics harcol ki egy hetest. Herr Anita ejt! Góóóól! 22-25.

55. perc: Mravikova ziccere marad ki.

54. perc: Althaus is megkapja a harmadik kiállítását. Piros lap. A hetest Herr Anita a bal felsőbe bombázza. 21-25.

53. perc: A két közéspső védekezőnél nyílik szét a fal. Jurack a gólszerző. 20-25.

52. perc: Herr Anita hetesgóljával 20-24.

50. perc: Kovacsics hetese kimarad. Mravikova szerez labdát, leütik. A bírók visszaadják a labdát a dánoknak. Konkoly Csba reklamálásért két percet kap. Herr Anita jön le. Kristine Lunde batalál. 19-24.

49. perc: Pálinger bravúr, Vérten gól! 19-22. Kristine Lunde is betalál. 19-23.

47. perc: Herr Anitától kap nagy passzt Spiridon. Góóól! 18-21. Hornyáknak összejött a harmadik kétpercese. Piros lappal végleg kiáll. Jurack értékesíti a hetest. 18-22.

45. perc: Totogatjuk a labdát. Kovacsics bevállalja a befejezést. Óriási gól. 16-21. Skov szó szerint kiüti Kovacsicsot. Misi ápolás után folytatja. Skov kimegy két percre. Spiridon-góóóóóól!!! 17-21. Minden eddiginél hangosabb a "HAJRÁ ETO!"

44. perc: Kristine Lunde megy ki két percre. Ez volt a második büntetése. Kovacsics belövi a hetest! 15-21.

42. perc: Hibázunk támadásban. Mikkelsen rohan, és nem hibázza el a lahetőséget. 14-21.

41. perc: Nielsen maradt egyedül beállóban, szemtől-szemben Pálingerrel. A kapus a győztes.

40. perc: Nielsenre későn lépünk ki. 14-20.

39. perc: Jurack kap egy "sapkát" Tomoritól. Támadhatunk. Tomori bombáját védi a kapus.

38. perc: Kristine Lunde emelkedik. Hatalmas gól a bal felső sarokba. 13-19. Mravikova-gól! 14-19.

37. perc: Kovacsics négy gólos!!! Zúg a lelátón a Mindent bele!" 13-18.

36. perc: Aaen a bal szélről préseli a kapuba a labdát Pálinger és a kapufa között. 12-18. Jurack megkapja második két perces büntetését.

34. perc: Kapuscsere. visszajön Pálinger. Skov lőtt gólt. 12-17.

33. perc: Bvó Misi!!! Hatlmas gól jobb átlövőből! 12-15. Nielsenre nem figyelünk. 12-16.

32. perc: Tomori észreveszi a lehetőséget, hogy középen, három védekező között ziccerig mehet. Gól! 11-14. Rögtön jön a válasz. Kristine Lunde. 11-15.

31. perc: Herr Orsi nagy védésével kezdődik a második félidő.


H. Baranyai Edina galériája

30. perc: A Viborgé volt a félidő utolsó támadása. Nincs belőle gól. A dánok néggyel vezetnek a szünetben.

29. perc: Jurackot állítják ki. Kovacsics belövi a büntetőt! 10-14.

27. perc: Időt kér a Viborg. Zhai átlövi a falat. 9-14.

26. perc: Kovacsics a bal alsó sarokba lövi a hetest! 9-13.

25. perc: Iszonyatosan keményen, inkább durván védekezik a Hypo. Osztják a pofonokat. Mikkelsen megint indulhat. Gól. 8-13.

24. perc: Újra Mravikova. Most átejti a kapust! 8-11. Jurack is betalál.

23. perc: Mravikova kap a jobb szélen labdát Spiridontól Hangya visszahúzza a lövést a rövid alsóba. 7-10. Mikkelsen nem tud hibázni. Öt gólos. 7-11.

22. perc: Hibázunk támadásban. Mikkelsen indul, és laza gólt lő. 6-10. Kristine Lunde kap két percet, miután a jobb horoggal leüti Tomorit. Konkoly Csabának is kiosztanak a bírók egy sárgát, reklamálásért.

20. perc: Varzaru első gólját szerzi, Konkoly Csaba pedig időt kér. 5-9. Kimarad a Viborg lehetősége. Vérten csökkenti a hátrányt. Nagy gól a bal szélről. 6-9.

18. perc: Jurack megy fel. Későn lépünk ki. Gól. 5-7. Ziccert hibázunk, indulnak, Mikkelsen háromra növeli a Viborg előnyét. 5-8. Althaus is a második kétpercesét kapja.

17. perc: Öt mezőnyjátékossal is marad a nyitott védekezés az ETO-nál. Pálinger véd!

16. perc: Althaus teríti le Kovacsicsot. Kiállítás és hetes. A böntetőt Misi is a kapufára lövi. Három hetest hibáztunk el a háromból.

15. perc: Szerencsénk van, de ez a gól is egyet ér. Kovacsics lövése lepattan a kezekről, éppen Vérten elé. Orsi belövi a bal szélről! 5-6.

13. perc: Tomori lövése megpattan a blokkon, a kapus véd. Hornyák a második kétpercesét szedi össze. A hetest Skov értékesíti. 4-6. Összesítésben iksz, de még nagyon az elején járunk.

12. perc: Tomoritól kap nagy labdát beállóban Spiridon. Gól! 4-4. Pálinger védi Althaus ziccerét. Jók vagyunk! Skov azért betalál. 4-5.

11. perc: Hornyák kap két percet. Emberhátrányban az ETO.

9. perc: Mikkelsen kapja a falban középen a labdát. Nagyon egyedül maradt, be is lövi. 3-4. Hornyákot rántja le Kristine Lunde. A hetest Tomori vállalja be. Ejtés. Megint a felső léc ment.

8. perc: Tomorit faragják a védekező játékosok. Mégis átmegy a falon! Gól!!! 3-3. Pálinger nagyot véd.

7. perc: Remekül védekezünk öt-egyet, de kijátsszák a jobb szélre. Skov fejezi be góllal az akciót. 2-3.

6. perc: Kemény védekezés az ETO-nál. Hornyák lép ki a falból, és szerez labdát. Indul, és gólt szerez! Ez az! 2-2.

5. perc: Tomori lövését védi Lunde, indulnak, Mikkelsen belövi a ziccert. 1-2.

4. perc: Lerohanásból Vérten szerzi meg a vezetést. 1-0. Althaus azonnal egyenlít beállóból. 1-1.

3. perc: Kapkod mindkét csapat. Ziccerek maradnak ki. Herr Anita a felső lécre ejti a hetest.

1. perc: Az Audi ETO kezdte a meccset. A kapuban Pálinger. Előtte Mravikova, Hornyák, Kovacsics, Spiridon, Tomori és Vérten a pályán.


16.10: Az Aréna zsúfolásig megtelt, fantasztikus a hangulat. A csapatok bemutatása alatt a szurkolók sportszerűen megtapsolták az ellenfél játékosait is. Az ETO kivonulásakor szinte felrobbant a hangzavartól a csarnok. Az keret összeállításokban nincs meglepetés. A sérült Görbicz Anita csak a pálya mellől segítheti a társakat. A Viborg ásza Popovics sem játszhat ma.

Győri Audi ETO KC:

12 Herr Orsolya
16 Pálinger Katalin

2 Tomori Zsuzsanna
4 Deáki Dóra
6 Vérten Orsolya
7 Mravikova Katarina
14 Kovacsics Anikó
16 Pálinger Katalin
17 Hoszú Boglárka
18 Horváth Bernadett
25 Herr Anita
27 Kisfaludy Anett
31 Hornyák Ágnes
33 Rotis-Nagy Gabriella
80 Spiridon Simona

Vezetőedző: Konkoly Csaba

Viborg HK:

1 Due Louise Berger
16 Haraldsen Lunde Katrine

2 Skov Rikke Erhardsen
3 Zhai Chao
4 Jurack Grit
7 Aaen Gitte
8 Osterballe Ann Grete
10 Mikkelsen Henriette Ronde
11 Nielsen Lene Lund
13 Vrzaru Christina
14 Lunde Kristine
19 Kovacsicz Mónika
21 Björndalen Ida
23 Althaus Anja

Vezetőedző: Vestergard Jakob 

 
13.30: A Veszprém Aréna parkolója lassan megtelik. Sokan már kora délelőtt, reggel elindultak Győrből Veszprémbe. A sportcsarnok előtt hangolnak a drukkerek, bár a szurkolói buszok még nem értek a városba.
Az Aréna előtti téren a kezdésig rengeteg program várja a drukkereket, itt lehet gyülekezni.

14.30: A csarnokhoz megérkezett az Audi ETO busza. Ekkor már csak nem teljesen benépesítik az Aréna előtti teret, és a parkolót a drukkerek. A buszt is megrohamozzák a szurkolók, ünneplik, bíztatják a lányokat. A csapat a tömeg ellenére könnyedén bejut a mérkőzés helyszínére.

14.50: A Viborg csapatát szállító busz is ideért a csarnokhoz. A dán drukkerek hangját lehet hallani. A két tábor jól kijön egymással.

Megérkezett a csapat a Veszprém Arénához
Megérkezett a csapat a Veszprém Arénához15.08: A mérkőzés kezdéséig még több, mint egy óra van hátra. A csarnokba még nem mehetnek be a nézők, ezért továbbra is az Aréna előtt várakozik a két szurkolótábor. Szerencsére program van bőven, és a sör sem marad a vendéglősök nyakán. Ha ilyen hangulat lesz a mérkőzésen is, a lányoknak óriási támogatást jelent majd az ETO-tábor. A Veszprém Aréna tejes mértékben hazai pálya lesz.


Az ETO-drukkerek közül sokan már kora délelőtt a Veszprém Arénánál voltak.
Az ETO-drukkerek közül sokan már kora délelőtt a Veszprém Arénánál voltak.Kis Görbiczek.
Kis Görbiczek.Korábban:


Az Audi ETO csapata kedden és szerdán a döntő visszavágójának helyszínén, a Veszprém Arénában edzett. Csütörtökön már Győrben készültek a keret tagjai. Pálinger Katalinnal, Görbicz Anitával, és Kovacsics Anikóval beszélgettünk:


BL-győztesek lehetnek: Kovacsics Anikó, Pálinger Katalin és Görbicz Anita nyilatkozott.Kivetítőn a BL-döntő

Győrött, a városháza előtti kivetítőn is meg lehet tekinteni az Audi-
ETO–Viborg női Bajnokok Ligája-döntő visszavágóját. A közvetítés után este hét órától az MH Veszprém Helyőrségi zenekar lép fel, majd nyolctól az ex-TNT-s Dobrádi Ákos – aki maga is kézilabdázott – énekel.

A remélhetőleg győri sikerrel záruló találkozóról a csapat várhatóan kilenc órakor érkezik a városháza elé, ahol Borkai Zsolt polgármester előbb köszönti a játékosokat, majd ajándékokat ad át Pálingeréknek. A lányokkal készített miniinterjúkat követően ünneplés veszi kezdetét.

Olvasóink írták

69 hozzászólás
 • 69. mex3 2009. május 19. 20:10
  „lali84! Nem vagyok fradista!!!!!!!!!!!”
 • 68. szurkolólány 2009. május 19. 01:32
  „Én annyit szeretnék hozzáfűzni a témához hogy szerintem nagyon büszkék lehetünk a lányokra ugyanis mindenki hypo-viborg döntőre számított(a győrieken kívül:) ) és szerintem megmutattuk az egész világnak hogy ez a kis ország kis városának a hatalmas csapata igenis meg tudta szorongatni a "nagy" viborgot! Hiszen a Viborg se számított arra hogy ilyen jó csapatunk van(lásd az első mérkőzést) ugyanis nagyon örültek hogy a "könnyebbik" csapatot kapták!!!Tavaly az elődöntő idén ezüst érem akkor jövőre jöhet a győzelem is!És ha ilyen tempóba fejlődik a csapat ez nem is lesz kérdéses!
  Gratulálok a Lányoknak!
  HAJRÁ ETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4”
 • 67. lali84 2009. május 18. 23:00
  „mex3!!! oda irsz ahova akarsz csak ne akkor irj oda meg viborgnak szurkolsz meg ilyesmi huzzod az embereket.
  milyen szép gesztussal irsz akkor te fradista lehetsz...”
 • 66. Löw 2009. május 18. 22:45
  „#65 osztód az észt,osztógép? Képzeld űztem sportot. Bár kissé régebben,mivel nem tegnapi gyerek vagyok.
  Ami azt illeti eddig én is tisztában voltam vele,hogy az győz,aki több gólt dob. Vagy az aki, hogy idézzek a kieliek menedzserétől: aki rájött, hogy akkor nyerhet kupát,ha...
  Neked lehet,hogy baromság. De elárulom neked, nem az. Az államügyész gondolom nem az állami cirkusz alkalmazottja.
  Rúgni,ütni,vágni,kaszálni máshol kell(ene). Keménység vagy durvaság között azért akad egy kis különbség. Na pá.”
 • 65. osztógép 2009. május 18. 21:43
  „63. Löw:
  amit írtál az egy hatalmas baromság! ha valaha labdás sportot űztél volna, tudhatnád, hogy minden meccsen az dönt, ki dob (rúg, üt stb...) több gólt! aki látta a szombati meccset és mélyen magába néz az tudja, hogy kimaradt egy csomó ziccer, az átlövők vakok voltak, és kimarad pár hetes. végig a dánok vezettek, sz*rul játszottak a lányok, kikaptak, másodikok lettek, ENNYI! Én is sajnálom!”
 • 64. mex3 2009. május 18. 20:33
  „lali84! Oda írok és azt írom amit akarok!!!!!!!!!!!!! Nem mindenki ETO drukker!!!!!!!!!! MÉG AZ A SZERENCSE!!!!
  Ha nem vetted volna észre csak visszaírtam w57-nek!!!!!!!!!!!! De minek is magyarázkodom neked, mikor semmi közöd hozzá, hogy kinek mit írok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 63. Löw 2009. május 18. 15:56
  „Aki ez mögött nem lát teljesítményt,az váltson optikust...
  A mérkőzés nemcsak azon ment el,hogy kimaradt ennyi vagy annyi 7-es vagy ziccer. Ezt a vak is látta.
  A bírói páros,azért nem éppen a helyzet magaslatán voltak. Se itt,se ott kint Dániában.
  Ha Kovacsics kiállítását jogosnak veszem(lehet venni),akkor ha megnézem a mérkőzések felvételét, akkor Jurack vagy Althaus ugyan mennyi piros lapot érdemelt volna összesen?
  A dánok kétségtelen előrébb járnak ebben a sportágban. Most a sportdiplomáciára gondolok. Miként történhet meg, hogy a kieli botrány(ffi) óta nagydobra van verve: a csapatok az utolsó pillanatban tudják meg a bírói küldetést.
  Ehhez képest a német(milyen véletlen) bírók Jurackékkal egy buszban utazik a helyszínre. Hogyan is van ez Sinka úr?
  Nekem szúrta a szemem,de nagyon.
  S most nehogy valaki is azzal jöjjön,hogy mennyi 7-est kaptunk. Aprították a dán védők,de rendesen a játékosainkat. Hogy ne mondjam: kaszálták.
  Ennek ellenére jövőre kiegészülve, csak egy CSAPAT nyerhet: az ETO! Düssi legalább így látja.”
 • 62. H.Gabi 2009. május 18. 12:50
  „osztógép: rendben! De sorozatban, melyik magyar csapat jutott ide??? részemről lezártnak tekintem a beszélgetést!

  lali84: Ziccerben vettük...ott keresd.”
 • 61. lali84 2009. május 18. 12:32
  „kedves h.Gabi: szabad meg kérdeznem mennyiért veted a Eto mezt?eggyet én is szeretnék ilyenem még nincs meg hoztad kedvem hozzá:-)))kőszőnőm előre..osztógéppel meg ne foglakozz...”
 • 60. osztógép 2009. május 18. 11:47
  „H. Gabi:
  az 57-es hozzászólásomban a száraz tények vannak leírva...ennyi...ez nem szeretet kérdése...”
 • 59. H.Gabi 2009. május 18. 11:40
  „osztógép: ez igaz, de ha nem szereted a lányainkat, akkor nem kell ide írni, egyszerű.Ők is emberek...küzdöttek, de nem sikerült, ennyi!”
 • 58. osztógép 2009. május 18. 11:04
  „H. Gabi:
  nem én buktam el a sokadik nemzetközi kupadöntőmet....”
 • 57. H.Gabi 2009. május 18. 10:48
  „osztógép: azért kíváncsi lennék, hogy te mit tettél le az asztalra, nemzetközi szinten?!”
 • 56. osztógép 2009. május 18. 10:37
  „a cumi az cumi, a 2. hely az 2. hely...sorozatban a sokadik kupát bukja el a csapat! maradjunk a realitások talaján! az hogy jövőre mi lesz ki tudja!?”
 • 55. lali84 2009. május 18. 10:32
  „mex3:mért ide irodatsz be meg keménykedsz?ne itt, menj fel akkor a Dán oldalra azt ott kellene...engem azért légyszi nebáncs:-))”
 • 54. H.Gabi 2009. május 18. 08:25
  „Ezt a meccset elveszítettük, de jövőre megmutatjuk a világnak, hogy jobbak vagyunk mindenkinél.
  Aki ott volt, velem együtt, egy emberként szurkolt és akarta ezt a győzelmet.ÉLETEM legszebb élményei közé tartozik ez a meccs!!!Jó érzés volt magyarnak, ETO-szurkolónak lenni.Folyamatosan libabőrös voltam, akkora hangorkán volt az Arénában!!
  Egy-két embernek ma nem jött ki a lépés, és sajnos rajtuk nem is láttam a "győzni"-akarást, de talán most felfogják, hogy mit veszített a csapat, a szurkolók, a magyar kézilabda...DE szerintem az ezüst is szépen csillog, egy olyan csapat nyakában, ahol nem ülnek a padon világsztárok...csak fiatal tehetségek!!
  A bírók is tették a dolgukat, hiszen a mi kis országunk sportdiplomáciája még mindig a béka s...e alatt van:(

  Minden kétkedőnek, fikázógépnek üzenem, hogy megnézném őket bármilyen sportágban, hogy hogyan küzdenének!!

  CSAK AZ ETOOOOOO!!!!”
 • 53. 13.István 2009. május 17. 17:48
  „Nem értek a kézilabdához, végigszurkoltam a tv-n a meccset nagyszerű volt hallani a biztatást, látni az akarást.
  Most nem jött össze ,de legközelebb meglesz lányok. Egy év mulva ti lesztek a bajnokok minden esélyetek megvan rá. Elkeseredésre semmi ok kérlek benneteket, maradjon eggyütt ez a nagyszerű gárda. Ti Győrben is nagyszerü
  játékosok vagytok és maradtok.Göbicz Anitának mielőbbi gyógyulást , a csapatnak további sportsikereket,
  hasonló eredményeket kívánok. A sok kis kézilabda rajongónak meg akaratot ,hogy minél előbb a példaképik nyomdokába lépve ünnepelhese őket is a nagyszerű Győri szukolótábor. Hajrá ETO!!! Hajrá Lányok!!!”
 • 52. drdoc 2009. május 17. 13:34
  „re 49. (*Kisalföld*)

  Méltányolom, hogy nem általában a szurkolókat minősitette az eset kapcsán. Tényleg a szórakozóhelynek kellet volna hathatósan fellépnie. Vannak ilyen szánalmas alakok, akiket csak ez, ebben a formában boldogít!

  más..

  Én nem vagyok a sportban járatos, de tétnélkülit játszatni a csapattal, bajnoki előtt, az tényleg "nagy-fasza" csávókat sejtet a vezetésben!
  Lányok: Grat-Grat!”
 • 51. mex3 2009. május 17. 12:13
  „Kedves w57! A te képedet is beverhetné valaki!!!!!!!!!! Képzeld nem vagyok győri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerinted miért szurkoltam a VIBORGnak??????”
 • 50. dominiim 2009. május 17. 10:13
  „Az életben mindenért meg kell KÜZDENI ! Ez most sajnos nem sikerült ! Szégyenre nincs ok, csak az elején
  jobban kellett volna koncentrálni.
  A vereséget a CSAPAT saját magának és a hiányos mentális felkészitésnek köszönheti !

  Andre”
69 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO FC: egy pont Nyíregyházáról

Labdarúgás - A tartalékos összeállítással pályára lépő Győri ETO FC 1-1-es döntetlent ért el a… Tovább olvasom