Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Audi ETO - Heidi Löke mezével segít a bőnyi óvodán

Az olimpiai bajnok norvég válogatott, az Audi-ETO játékosa egy dedikált zöld-fehér mezt ajánlott fel, hogy a bőnyi óvodásokon segítsen.
Az ereklyére egészen április 29-ig lehet licitálni.
Az egyik legnagyobb közösségi oldalon indult el útjára az a felhívás, amelyből kiderül, jótékonysági licitet hirdetnek meg a bőnyi Szivárvány Egységes Óvoda-Bölcsöde támogatására. Ennek keretében az Audi-
ETO-ban játszó, norvég válogatott sztár, Heidi Löke által felajánlott, dedikált mezre lehet licitálni. Lökének egyébként személyes kötődése van a településhez.

– A sógoromék által ismertem meg a kiváló kézilabdázót, akik gyakran találkoznak vele és a kisfiával is. Sőt, Bőnyre is többször kilátogattak már, tehát a település sem ismeretlen a sportolónak. Nemrég Heidi volt olyan kedves, hogy egy mezt adjon azért, hogy valamivel a segítségünkre lehessen. Úgy gondoltam, ha értékesíteni tudjuk az aláírt ereklyét, akkor azt az óvoda javára fordítjuk, ahol én is dolgozom – mondta el Cseszregi Zoltánné, az intézmény igazgatója.

Heidi Löke nemcsak a pályán, hanem azon kívül is bizonyítja sportemberi nagyságát.
Heidi Löke nemcsak a pályán, hanem azon kívül is bizonyítja sportemberi nagyságát.


– Konkrét összeget azért sem tüntettünk fel, mert úgy gondoltam, hogy egyfajta csere is megvalósulhat. Ha például jelentkezne egy olyan vállalkozó, aki a mezért cserébe már elkészült bútorokat ajánlana fel, mi annak is nagyon örülnénk – zárta a licitet intéző óvodavezető.
Heidi Löke számára nem volt kérdés, hogy segít az óvodán: „Én is édesanya vagyok, így számomra is nagyon fontos, hogy segítsek a gyerekeken. Magyar barátaimon keresztül kerültem kapcsolatba az óvodával, s természetesen azonnal igent mondtam a kérésre, mert tudom, hogy a legjobb helyre kerül a támogatás."

Licitálni az óvoda e-mail címén – szivarvanybony@gmail.com –, illetve a 30/6298-562-es telefonszámon április 29-én, 20 óráig lehet. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esőben sincs ellenfele Hamiltonnak Kínában

Rosberg a célegyenes végén rontott az utolsó másodpercekben, így a két Red Bull elválasztotta… Tovább olvasom