Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Audi-ETO: Hatalmas szeretetáradat lépten-nyomon

Az Erdélyben táborozó Audi-ETO brassóiak felett aratott győzelme egyszerre dobogtatta meg a győri küldöttség és a helyi lakosok szívét. A csapat tagjai még másnap sem nagyon tértek napirendre a mérkőzésen tapasztalt hangulat felett.
A lefújást követően a közönség a székely himnuszt énekelte el, melybe a közönség nagy örömére – legalábbis ez derül ki a klub honlapjának fórumán az egyik bejegyzésből – a játékosok maguk is bekapcsolódtak.
Róth Kálmán vezetőedző ezzel kapcsolatban annyit mondott: „A székely himnusz még aggastyán koromban is a fülemben cseng majd."

Ezt követően a közönség nagy része – pedig nem voltak kevesen – megrohamozta a zöld-fehér játékosokat: autogramot, közös fotókat kértek Görbiczéktől, akik becsülettel állták a rohamot. Egyébként a legnépszerűbb továbbra is a győri irányító, valamint a kapus Pálinger Katalin. Ők a többieknél is nagyobb szeretetet kapnak.
„Görbére" különösen ráfér ez most, hiszen a találkozón megsérült, ráesett a térdére.

Vanyus Attila elnök elmondta: egy erősebb zúzódás keletkezett a sérült testrészen, s az biztos, hogy a péntek esti Sepsiszentgyörgy elleni találkozón nem lép pályára.

Csakúgy, mint Ana Djokic, akinek beszakadt az oldalszalagja. Emiatt nem is szerepelt a Rulmentul ellen, ráadásul várhatóan a jövő hétvégi, győri nemzetközi tornát is kénytelen lesz kihagyni.
A gárda, kiegészülve a jelen lévő győri szurkolókkal, tegnap a parajdi sóbányába ment, s megnézték Korondon az agyagművészeket is. Edzés ezúttal csak a fiatalabbaknak volt, illetve azoknak, akik kevesebbet játszottak kedd este.

Ma viszont az egész keretre kemény munka vár, majd pénteken a már említett találkozó következik Csíkszeredán, mellyel egyben a most elkészült új sportcsarnokot is felavatják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hat bajnoki címet szerzett a máriakálnoki iskola

A mosonmagyaróvári Haller János-iskola tagiskolájaként működő máriakálnoki iskola diákjai az idei… Tovább olvasom