Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Audi-ETO-drukker a nyertes

Rövid szünet után folytatódott a Tippmester. Ketten értek el tizenegyes találatot.

Két tengerentúli kosárlabda-mérkőzés pályaválasztója sajnos tévesen, felcserélve szerepelt szelvényünkön, ezt természetesen figyelembe vettük az értékeléseknél. Hibátlan szelvényre azonban így sem akadtunk, a legjobb eredmény a 11-es volt, ennyit két játékosunk ért el, így sorsolással döntöttünk az elsőséget illetően.
A heti nyertes Radics Alajos fertődi olvasónk lett, aki a Tippmester kezdete óta játékosunk.

„Már egyszer volt egy tizenegyes találatom, de akkor akadt, aki ennél is többet ért el – említette játékosunk. – Bevallom, a kosárlabdát annyira nem kedvelem, viszont a focira és a kézilabdára szívesen tippelek. Főleg utóbbit szeretem, kedvenc csapatom a Győri Audi-ETO. Tavaly családommal együtt a helyszínen szurkoltunk nekik a KEK-döntőben. Kisebbik lányom, Zsuzsa egyébként Fertőszentmiklóson kézilabdázik, nagyobbik, főiskolás gyermekem, Katalin pedig, ahogy én, állandó játékosa a Tippmesternek."

Kiss Péter (Osli) szintén 11 találatot ért el, ő lett a héten a második, Smuk Júlia (Jánossomorja) 10 találattal pedig a harmadik. Nyereményeiket Győrött az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.
Fontos információ, hogy februártól változik a havi sorsolás menete. A játékkedv növelése érdekében a havi sorsoláson – amelynek fődíja egy értékes DVD-író – ezentúl csak azok vehetnek majd részt, akik  februárban minden  héten küldenek be szelvényt szerkesztőségünkbe.

A játék 19. hetének helyes tippsora a következő:  2, 2, 2, 1, 1, 2, 1, 2, 1, X, 2, 2, 2, + X. További információk és a teljes eredménylista a www.tippmester.kisalfold.hu internetes oldalon található.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ajándékba vereség

Bravúros idegenbeli győzelmével elrontotta a pravoszláv karácsonyt az Audi-ETO. A találkozó kis… Tovább olvasom