Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Asztalitenisz: Turris-vereség az esélyestől

A Pénzügyőr II csapata vendégeskedett az új szezon nyitómérkőzésén Sopronban.
Turris SE Sopron I–Pénzügyőr II 8–10
Sopron, NB I-es férfimérkőzés.

Győztek: Böhm G. (3), Markó (3), Lung (1) és az Asbóth–Böhm G. páros, ill. Fekete (4), Éliás (2), Gelléri (2), Kovács (1) és a Gelléri–Éliás páros.

A bajnoki cím első számú várományosának tartott, az idény előtt komoly erősítést végrehajtó Pénzügyőr II csapata vendégeskedett az új szezon nyitómérkőzésén Sopronban. Bár a soproni csapat is dobogóra tör, de a vendégek számítottak a mérkőzés esélyeseinek, annak fényében főleg, hogy az előző szezonban a budapestiek gyengébb játékoskeretükkel is ki tudtak harcolni Sopronban egy döntetlent. Végül a vendégek minimális arányban nyerték a találkozót. Markó és Böhm három-három győzelme komoly fegyverténynek számít. Lungnak és Asbóthnak ezen a napon nem jött ki jól a lépés, mindegyikükben maradt még meccs. De ha ők is feljavulnak a későbbi fontos mérkőzésekre, akkor a csapat joggal reménykedhet a jó szezonvégi helyezésben.

Turris SE Sopron II–Gyenesdiás 8–10
Sopron, NB II-es férfimérkőzés.

Győztek: Kitzinger (3), Böhm A. (3), dr. Paár (1), és a Kitzinger–dr. Paár páros, ill. Barabás (4), Fazekas (2), Bontó (2), Kovács (1) és a Kovács–Bontó páros.

Az újonc soproni csapat a középmezőny elejéhez tartozó Gyenesdiást fogadta, s bár Kitzinger és Böhm A. 3–3 győzelemmel zárt, Paár és Kiss L. viszont összesen egy győzelmet tudott hozzátenni a csapatteljesítményhez, ami kevésnek bizonyult.

A Turris SE szakosztályához kapcsolódó hír még, hogy a Magyar Asztalitenisz Szövetség kijelölte az utánpótlás-válogatott Héraklész-kereteket, amelyekben az elmúlt évekhez hasonlatosan a 16 éves, soproni Böhm Gábor is helyet kapott. Az elnökség megválasztotta az új szakmai bizottságokat is, s az edzőbizottság tagja lett dr. Paár Dávid vezetőedző.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Atlétikai sikerek Szlovákiában

Nyugat-Szlovákia egyesületeinek versenyén a Győri Atlétikai Club három fiatalja is részt vett. Tovább olvasom