Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Ászok: keresik a felelősöket

Éjszakába nyúló elnökségi ülést tartott hétfőn a Soproni Ászok kosárlabdacsapatának vezetősége a Kecskemét elleni sorsdöntő, vereséggel végződött összecsapás kapcsán.
Tény, hogy a találkozó nagy részében csak erőlködtek a soproniak, és gyakorlatilag az egész második félidőben futottak az eredmény, illetve az ellenfél után – mindhiába. A szurkolók pedig időnként hangos és igen kemény bírálattal illették mind a csapatot, mind pedig annak szakvezetőjét, Kmézic Zoránt, mintegy számon kérve, miért nem ad lehetőséget a fiatal magyar kosarasoknak.
Amint arról Bokor Ákos, a klub ügyvezetője beszámolt, hétfőn este – miközben Kmézic edzést tartott a játékosoknak – az elnökségin sok egyéb mellett természetesen a szakvezető személye is szóba került. Az ügyvezető elmondta: az elnökség egyetértett abban, a csapat a megerősítése érdekében tett erőfeszítések ellenére szakmailag messze elmaradt a várakozástól, azaz nem hozta sem játékban, sem eredményben az elvártakat.

Az elnökség tagjai abban maradtak, alapos kivizsgálást tartanak a sikertelenség okaival kapcsolatban, és azt követően döntik majd el, rászánják-e magukat valamilyen személyi változtatásra. Azzal kapcsolatban, hogy ennek a vizsgálatnak a befejezése mikor esedékes, Bokor nem tudott konkrétumot mondani, de azt valószínűnek tartja, ezen a héten még nem születik semmiféle döntés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most jön a java

A várakozásoknak megfelelően magabiztosan jutott a középdöntőbe a magyar női kézilabda-válogatott a… Tovább olvasom