Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Asszisztált az SKC

Az SKC-nak van két hete a következő meccsig, addig próbálják rendezni a sorokat.

Szolnoki Olaj–Sopron KC 90–61 (30–15, 17–18, 18–13, 25–15)

Szolnok, NB I-es férfimérkőzés, középszakasz, felsőház. 1800 néző. V.: Földházi, Papp, Ádám.

Szolnok: PILCEVIC 11/9, RAKIC 11/3, Holiday, 7/3 LÓRÁNT 12/6, BÁDER 16. Cs.: MILOSEVIC 11/3, Simon, KELLER 14/3, Ivosev 8, Trottear, Tóth Z. Edző: Dragan Aleksic.

Sopron: THOMAS 15/9, Thompson, BORISZOV 20/6, Tóth G. 2, Barovic 3. Cs.: Ruják 9/3, Trepák 3/3, Dénes 9/3, Bus, Rátvay, Nárai. Edző: Sabáli Balázs.

Takács a meccs napjának reggelén belázasodott, nem utazott el a soproniakkal Szolnokra. Óriási lendülettel kezdett az OIaj, elfogódottan a Sopron.

Később kiegyenlítetté tette a játékot a Sopron, de az Olaj Lóránt tripláival őrizte az első percekben szerzett tetemes előnyét. A második negyedben 20 pont fölé növelte előnyét a Szolnok, a szakasz első SKC-kosarát több mint 2 perc elteltével Thomas szerezte egy tripla formájában. Az Olaj 14-gyel vezetett a szünetben.

Boriszov két kosarával kezdődött a második félidő, a Sopron 10 pontra jött föl. Újított az Olaj, Keller és Lóránt vezérletével egy 9–0-ás rohammal újra megnyugtatóvá tette előnyét. A befejező szakaszban 25 pontosra növelte előnyét s végképp eldöntötte a meccset a maga javára a Szolnok.
Sabáli Balázs: – Az első negyedben a Szolnok emberfogás, majd zóna ellen is dobott három-három triplát, az ekkor kapott hat tripla meghatározta a meccset. A folytatásban is a szolnokiak akarata érvényesült, Barovic és Thompson nem csak önmagához képest játszott gyengén...

Elsősorban Thomas és Boriszov révén akadtak ugyan jó időszakaink, de összességében csak asszisztálni tudtunk a szolnokiak jó játékához. Van két hetünk a következő meccsig, próbáljuk rendezni a sorokat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vereség Pintér premierjén: Magyarország - Finnország 1-2 - sok-sok fotó

Rudolf góljával vezettünk, Pohjanpalo egyenlített. Eremenko büntetőből talált be. Tovább olvasom