Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Apa és lánya együtt ünnepelhetett

Tizedik alkalommal rendezte meg az Arrabona Rally Club a Horváth Boci-emlékversenyt, melyet egy apja-lánya alkotta páros nyert meg.
A fiatalon elhunyt győrújfalui autóversenyző, Horváth László emlékére és a család megsegítésére 10. alkalommal rendezték meg a Horváth Boci-emlékversenyt az écsi Rábaringen.

Az Arrabona Rally Club által szervezett viadal egyben a Cél-Trans bajnokság 3. futama is volt. Kisebb gondot jelentett, hogy programátszervezések miatt végül egy hétvégére esett a verseny egy országos futammal, ezért a „nagy nevek" nem tudtak elindulni.
Ugyancsak nem tudott rajthoz állni a Fleischer József, Fekete Ödön alkotta páros, de eljöttek, s adományukkal járultak hozzá a család megsegítéséhez. Tettük óriási elismerést érdemelt ki, a verseny végén ők kapták meg a fair play díjat.

A Ladák külön kupáért is versenyre kelhettek. Fotók: Krizsán Csaba
A Ladák külön kupáért is versenyre kelhettek. Fotók: Krizsán Csaba


„Azt gondolom, ez is azt bizonyítja, milyen összetartó társadalom a ralisoké. Ez már a tizedik alkalom volt, hogy néhai társunkra emlékeztünk, ami az autósportban biztosan egyedülállónak számít. Bár az apropó szomorú, örülünk, hogy az évek múlásával is ennyien érzik már-már kötelességüknek, hogy itt legyenek" – mondta Bognár Gábor főszervező.

A versenyt egyébként abszolútban egy ritkább felállású csapat nyerte, hiszen nem számít mindennaposnak, hogy egy apa a lányával egy autóban versenyezzen. Gurdon Attila és Barbara azonban így tett, s kiegyensúlyozott versenyzésüknek köszönhetően az élen is végeztek.
Eredmények. Abszolút: 1. Gurdon Attila, Gurdon Barbara (Mitsubishi); 2. Páhi Csaba, Rezgő Erik (Toyota); 3. Tóth Attila, Mireider Csaba (BMW).
Kategóriánkénti győztesek: Bihacker Tamás, Halter Zsolt (Suzuki); ifj. Devecseri Gábor, Devecseri Gábor (Suzuki); Csáki Péter, Hódosi Zoltán (Lada); Gurdon Attila, Gurdon Barbara.

A fiatalabb korosztály is élvezte az izgalmas gyorsaságikat.
A fiatalabb korosztály is élvezte az izgalmas gyorsaságikat.


BMW-kupa: 1. Tóth Attila, Mireider Csaba; 2. Pribusz József, Ács Molnár István; 3. Gagarin, Rena.
Lada-kupa: 1. Csáki Péter, Hódosi Zoltán; 2. Pintér-Burus László, Faminger Imre; 3. Nagy Péter, Kovács László.

Olvasóink írták

  • 1. CsabaKiraly 2011. június 11. 01:05
    „Apa es a lanya a kepen :))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri ezüstérem a Magyar Egyetemi Főiskolai Országos Röplabda döntőjén

Ebben a tanévben a Debreceni Egyetem adott otthont a Magyar Egyetemi Főiskolai Országos Röplabda… Tovább olvasom