Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Ana Djokic még nem tudja, hol folytatja

Kézilabda - Egyes internetes források szerint Ana Djokic a horvát Podravka együttesében folytatja pályafutását. Az Audi-ETO szerb beállósa még nem tudja, hol szerepel a következő szezontól.
Internetes források szerint Ana Djokic, az Audi-ETO szerb válogatott beállósa a horvát Podravka Koprivnica csapatához szerződik. Az biztos, a hat éve Győrött szereplő játékos szerződése az év végével lejár, ám egyelőre még nem állapodott meg sem a győriekkel, sem más klubbal.

„Nem szívesen kommentálnám a hírt, hiszen még nincsen semmilyen konkrétum. Egy biztos, az elmúlt hetekben nem beszéltem az ETO vezetőivel, igaz, a válogatottból sem régen tértem vissza. Én jól érzem magam Győrött, de könnyen megeshet, hogy mégsem ajánlanak megfelelő szerződést. Ez esetben pedig nem szeretnék két szék közül a pad alá esni, így azt sem titkolom, hogy vannak megkeresések más kluboktól is, aláírt szerződés azonban még nincsen" – mondta Ana Djokic.

Ana Djokic
Ana Djokic

Arra tehát nem árt felkészülni, hogy esetleg távozik a beállós, így pótlásáról mindenképpen gondoskodnia kell a klubvezetésnek. Várhatóan belülről pótolhatják az ezen a poszton keletkezett űrt. Logikusnak hathat a Fehérép-Alcoánál kölcsönben szereplő Mayer Szabina visszahozatala.

Olvasóink írták

  • 3. pacsi 2008. április 09. 10:51
    „Igaza van T-McVaynek, ráadásul ha ehhez hozzávesszük, hogy Bradeanu szülni akar, akkor azért nem olyan rózsás a helyzet.”
  • 2. T_McVay 2008. április 08. 18:36
    „Ha a támogatók és a főszponzor elvárása a BL-ben a jövőben is legalább a legjobb négy közé kerülés (+hazai bajnoki cím ) akkor bizony szükség van átlövő(k) igazolására. Deáki, Drávai, Karnik még nem a "ma" játékosai. Azzal együtt is , hogy szép jövő állhat előttük. Hornyák Ági pedig bár nagyon jó csapatember, játéktudásban egyszerüen nem ETO szintű játékos.”
  • 1. Kismókus 2008. április 08. 15:18
    „Nem értem, hogy a meglévő átlövők mellé (Bradeanu, Tomori, Hornyák, Deáki, Drávai, Karnik) miért kellene még két újat igazolni. Inkább a meglévő értékeket - mint Dokic - kell megtartani. Aki pedig ez ellen van a klubnál, azt el kell zavarni, mert nem ért hozzá!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 200 millió forint az FC Sopron Kft. tartozása

Labdarúgás - Elkészült az FC Sopron mérlege, eszerint 215 millió forinttal tartozik összesen, ebből… Tovább olvasom