Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Amatőr játékosok profi hozzáállással

Meglepően népes amatőrversenyek kerültek lebonyolításra a hét végén a megyében. Győrben hetvennél is többen, Sopronban 67-en neveztek a fehér sport különböző korosztályú barátai.

Nosztalgiaverseny fiatalokkal

Meglepő közönségsikerrel rendezte meg idei teniszversenyét a megyei szabadidősport-szövetség, hiszen a nosztalgia jeligével meghirdetett teniszvasárnapra az egykori játékosok mellett szép számmal jelentkeztek fiatalok is. A kiírt három versenyszám mindegyikében jóval húsz fölött volt a nevezők száma.

A rendezvény slágerének számító vegyes párosban, amely nagyszámú érdeklődőt vonzott a Kálóczy téri Győri TC-pályák mellé, a dr. Soós Szabolcsné, Soós Szabolcs anya-fia duó győzött, megelőzve a Fehérvári Sándorné, Fehérvári Sándor párt, valamint a harmadik helyen osztozó Györgyi Ernőné, Györgyi Ernő és dr. Szabó Sándorné, Komlós Péter kettőst. A korosztályok széles skáláját felvonultató női egyesben Domonkos Lívia vitte el a pálmát, megelőzve Wentz Szilviát, valamint Györgyi Ernőnét és Sághegyi Csillát. Az egész napon át tartó lelkes küzdelmek vége az lett, hogy a legnépesebb mezőnyben, a férfiak egyéni viadalában a sötétedés miatt el kellett halasztani a döntőt Horváth Zoltán és Herczegh Balázs között.

Katter Herbertre emlékeztek Sopronban

Vasárnap délelőtt ideális teniszidőben 67 teniszbarát gyülekezett a Danubius Hotels Lövér körúti pályáin, hogy aktívan emlékezzen a csaknem két éve elhunyt Katter Herbertre, az egykor népszerű sportemberre, aki hivatali munkája mellett amatőrként támogatta a fehér sportot.

Harminchét páros indult az első ízben megrendezett emlékversenyen, melynek győztese az Úr Csaba, Úrné Vránich Orsolya kettős lett, a második helyen Babos Csaba végzett kisebbik lányával, Tímeával, míg a harmadik helyen megosztozott a Molnár András és fia, Molnár Gergely alkotta duó a Schlaffer Ferenc, Palotai Balázs kettőssel. A vigaszágon a Katter János, Katter Jánosné pár végzett az első helyen, megelőzve a Puskás, a Burcsa, illetve a Krisch családi kettőst.

Az értékes díjakat Győrben a megyei szabadidősport-szövetség elnöke, Molnár Z. Csabáné, Sopronban pedig a névadó fia, Katter János, valamint Sift Tibor, a Soproni Ászok SE teniszszakosztályának vezetője adta át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erdei Zsolt 17. profi győzelme

Erdei Zsolt 17. profi ökölvívó mérkőzését is megnyerte és negyedszer is megvédte a Boksz… Tovább olvasom