Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Ajándékeső a Győri ETO KC-nál

A megállapodás szerint még egy évig biztosan a Graboplast rt. marad a női csapat főszponzora.

Megtartotta évzáróját a Győri ETO KC. Vanyus Attila elnök elmondta, a Graboplast rt.-vel megállapodtak, hogy a cég újabb egy évig marad a női csapat főszponzora.
Eredményes évet zártak a győri kézilabdázók: női csapat, a Graboplast-
ETO magyar bajnoki és kupaaranyat szerzett, emellett az EHF-kupában ezüstérmes lett.

Vanyus Attila, a Győri ETO KC elnöke a klubtól távozó Sirina Irinát búcsúztatja.
A férficsapat, a Tento-ETO a hatodik helyen zárta a bajnokságot. A klubtól távozó játékosoktól értékes ajándékokkal búcsúzott az egyesület, de egyetlen kézilabdázó sem ment haza üres kézzel.
A Kisalföld a hölgyeknek egy-egy CD-vel kedveskedett, melyen a szerdai parádés bajnoki döntőn készült fotók találhatók.

A női bajnokcsapat fénye ragyogta be a Győri ETO KC évzáróját tegnap a Kristály étteremben. Vanyus Attila elnök beszédében felidézte a csodálatos pillanatokat, amelyek rengeteg embernek szereztek örömet. Ezek a hazánkból és külföldről a klubhoz érkező dísztáviratok özönéból, a több száz levélből is kitűnnek.

Tatai Péter és Herbert Gábor
Az elnök bejelentette, hogy a női csapat főszponzorával, a Graboplast rt.-vel pénteken újabb egy éves megállapodást kötöttek. Ezen kívül elmondta azt is, több nagy szponzorral állnak szerződés kötés előtt.
A szép eredmények nem jöhettek volna létre a támogatók nélkül, a klub ezt elismerve, egy-egy aranyérmet ajándékozott Balogh Józsefnek, Győr polgármesterének és Jancsó Péternek, a Graboplast rt. elnök-vezérigazgatójának.

Elbúcsúztatták az ETO-tól távozó játékosokat is. A férfiaktól Herbert Gábort és Tatai Pétert, a nőktől pedig Sirina Irinát, Mehlmann Ibolyát és Borbás Ritát. Valamennyien egy-egy ETO-címerrel ékesített arany nyakláncot. A Pro Urbe Győr díjjal kitüntetett Sirina és Mehlmann ezen kívül egy-egy ETO-címeres aranygyűrűt is kapott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pólós sztárok parádéja

A II. Győri Vízilabda Fesztiválon a Kemény-legények parádés gólokkal szórakoztatták a közönséget. Tovább olvasom