Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Adventi főzőshow-n a győri kosarasok

Advent alkalmából az ETO Parkban főzött a hétvégén a Hat Agro-UNI Győr csapata.
A játékosokat instrukciókkal Tóth Endre mesterszakács látta el, a lányok pedig tevékenyen vállaltak részt a nem mindennapi ételek elkészítésében.

Négyféle ételt kóstolhattak meg a bevásárlóközpont látogatói, így ehettek pácolt lazacszeleteket zöldséges tollhegytésztával, csirkemellfilét tejszínes, rokfortos tagliatelle tésztával, roppanós grillzöldségeket és sütőtökös, mézes karottát korianderrel.

Többen egyébként nem is forogtak idegenül a „konyhában", így a csapatkapitány Laklóth Anna vagy az amerikai Joslyn Tinkle gyakorlott szakácsnak tűnt.

Czirják Noémi és Milica Ivanovic segít Tóth Endre mesterszakácsnak. Fotó: M. M.
Czirják Noémi és Milica Ivanovic segít Tóth Endre mesterszakácsnak. Fotó: M. M.


Semsei Barbara is segített, bár elmondása szerint ő azért ritkán főz: „Inkább a barátom az, aki elkészíti az ételeket, én a pucolásban, darabolásban segítek neki. Ez viszont nem túl izgalmas feladat, így nem is szeretek annyit főzni. Karácsonykor viszont együtt főzünk, a hal elkészítésében ugyanis nincs akkora rutinunk, így elkél egymás segítsége. Az átlagos hétköznapokon sok tésztát készítünk, s kedvencünk a tatárbifsztek, abból elég sok szokott fogyni..."

Az adventi menüből sem maradt semennyi, mert egyrészt a játékosok is kóstolták remekműveiket, s a közönség soraiban is szépen fogyott az étel, így igazán sikeres volt az adventi főzőshow.

Az biztos, a csapat egy kicsit feltöltődött, s mától újult erővel készülhet idei utolsó mérkőzésére, a csütörtöki Kayserispor elleni hazai Euroliga-
találkozóra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézilabda NB I/B - Előbb-utóbb beérik a gyümölcs

A két élvonalbeli klub második csapata jó meccset játszott egymással. Tovább olvasom