Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Ácson kezdték a kettesfogat-hajtók

Minden együtt volt Ácson ahhoz, hogy a kettesfogat-hajtók felső-dunántúli regionális, valamint megyei bajnokságának első fordulója sikeres legyen.
A három nap mindhárom versenyszámát jól előkészített pályán rendezhették meg, s emellett remek időjárás és hozzáértő rendezői, valamint bírói testület járult hozzá a siker eléréséhez.
Az első versenyszámot, a díjhajtást a banai Bujáki Gábor nyerte, s a regionális dobogóra megyénkből a nagybajcsi Oross Zoltán jutott fel. A megyei rangsorban Oross Zoltán lett az első, Ábrahám Attila (Fertőszentmiklós) és Nagy Antal (Nagyszentjános) előtt.
A maratonhajtásban Oross Zoltán végzett az első helyen, a nagyszentjánosi Nagy Antal a harmadik lett. Így a megyei rangsorban első Oross Zoltán, második Nagy Antal, harmadik a csornai Kovács Tibor.
Akadályhajtásban is megyénkbeli nyerte a regionális versenyt, mégpedig a fertőszentmiklósi Ábrahám Attila. Mellé a megyei dobogóra Nagy Antal és Kovács Tibor jutott még fel.
Az összetett regionális versenyben az első forduló után Bujáki Gábor vezet Molnár Zsolt (Lukácsháza) és Ábrahám Attila előtt. A megyei összetett legjobbjai: Ábrahám Attila, Oross Zoltán, Nagy Antal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokcsapat köszöntése

A Győri ETO FC vezetői a szerdai, Matáv Sopron elleni találkozó szünetében köszöntik a húsz évvel… Tovább olvasom