Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

A visszajátszók sem segítettek

Sajnos el kell ismernünk, hogy ma egy rutinos csapattól szenvedtünk vereséget, de ez nem szégyen - mondta a mérkőzés végén Sándor István a Győri ETI Fc B vezetőedzője.
Győri ETO FC B–Veszprém
0–1 (0–0)

Győr, 100 néző. V.: Pánczél.

ETO B: Nacsa – Tokody, Paget, Takács Á., Nagy Á. – Pilibaitis, Windecker (Vankó, 74.) – Molnár T. (Nicsenko, 52.), Németh L. (Nyitrai, a szünetben), Dudás – Varga T. Edző: Sándor István.

Veszprém: Tarczy – Garai, Császár, Lang, Bosnjak – Nikolin, Molnár Z., Hevesi-Tóth, Leitold (Remy, 61.) – Thiago (Ihász, 84.), Bali P. (Finta, 86.). Edző: Vágó Attila.
Gsz.: Hevesi-Tóth.


3. p: Egy jobb oldali beadás után Hevesi-Tóth csúsztatott fejjel a jobb összekötő helyéről, a labda a hosszú saroknál a keresztlécről pattant a gólvonalra, onnan pedig a mezőnybe.

17. p: Egy beívelést követő kipattanó labdát Leitold fejelt vissza 17 méterről, a labda ismét a keresztlécről pattant vissza a mezőnybe.
30. p: Dudás próbálkozott szabadrúgásból a bal összekötő helyéről 25 méterről, de nagy erejű lövése után a sorfalon megpattant labda a jobb oldali kapufa tövéről vágódott oldalra.

69. p: Egy védőkről lecsorgó labda a bal oldalon üresen álló Bosnjak elé került, aki nyolc méterről jobbal a jobb oldali kapufa tövére lőtt.

70. p: Egy bal oldali vendégszögletet követően Garai lőtt középről 18 méterről, a védőkről visszapattant labda Hevesi-Tóth elé került, aki a bal összekötő helyétől, 15 méterről fordulásból jobbal a kapu jobb oldalába lőtt. 0–1.

A táblázat vége felé helyezkedő Győri ETO második együttese meglehetőse megerősített kerettel látta vendégül a dobogósok mögött tanyázó Veszprém FC gárdáját, hiszen Sándor István vezetőedző a kezdőcsapatba állíthatta az első keretből visszajátszó Takács Ákost, Linas Pilibaitist, Dudás Ádámot, Windecker Józsefet és Tokody Tibort. Ennek tükrében joggal várhatták a szurkolók, hogy biztató eredménnyel zárul a találkozó, hiszen a hazaiaknak nagyon fontos lett volna megszerezniük a három bajnoki pontot.


A mérkőzés aztán több kívánnivalót is hagyott maga után, bár tény, hogy a rendkívüli időjárási viszonyok nagyon megnehezítették a játékosok dolgát, így mindkét oldalon nagyon sok volt a pontatlanság és az eladott labda. Ennek ellenére helyzetekben bővelkedett a találkozó, de amíg a vendégoldalon a játékosok háromszor, addig a hazaiak egyszer találták el a kapufát.

A hazai zöld-fehérek játékban és gólszerzésben is elmaradtak a várakozástól, míg a vendégeknek helyenként sikerült mezőnyfölényt kialakítaniuk és talán akaratban is a házigazdák fölé nőttek. Ennek eredményeként a látottak alapján aztán a második játékrész közepén góllá érett az agilisabb játékuk és megérdemelten vitték el a bajnoki pontokat az ETO Parkból.

Jók: Nacsa, Takács Á., ill. Tarczy, Hevesi-Tóth.

Sándor István: – Sajnos el kell ismernünk, hogy ma egy rutinos csapattól szenvedtünk vereséget, de ez nem szégyen.
Vágó Attila: – Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, s ezért úgy érzem, győzelmünk megérdemelt.
Lapincs Attila

Olvasóink írták

  • 1. Batistuta 2012. április 10. 16:07
    „Ha a cca. 40 éves barátaimmal összeállunk és megverjük az ETO B-t, akkor az sem gáz, mert rutinasak vagyunk? Sándor Úr! Én az ellenfél összeállításában jó ha egy nevet ismertem. Szerintem igen is szégyen ez a vereség!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kosárlabda - Harmadik meccs dönt

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–1.
Gyorsan döntésre akarta vinni… Tovább olvasom