Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

A Tippmixen Fazekasé az arany

Az olimpia kezdete óta 20 százalékkal több pénzt kockáztatnak a fogadók a Tippmixen, mint az ötkarika-mentes időszakokban. Volt olyan mérkőzés, amelyen a Szerencsejáték Rt. tízmillió forintot bukott.
Kezdjük az egyik legérdekesebbel: a Szerencsejáték Rt. szemében továbbra is Fazekas Róbert számít az olimpiai bajnoknak, miután a Tippmixen mindig a pályán elért eredmény számít, s nem veszik figyelembe, mi történik utólag a zöldasztalnál vagy a tükörszobában. A diszkoszvető versenye egyébként a tizedik legnépszerűbb olimpiai fogadási esemény volt az elmúlt másfél hétben, miután 7,2 millió forintot tettek fel rá.

A legtöbb pénzt az Oroszország–Szlovénia férfi kézilabda-mérkőzésen kockáztatták a játékosok, 10 millió forintot. A további sorrend: Görögország–Németország (férfi kézilabda, 9,8 millió), Szerbia és Montenegró–Magyarország (férfi vízilabda, 9,5 millió), 4. Horvátország–Izland férfi kézilabda (9,2 millió), Spanyolország–Dánia (női kézilabda, 8,7 millió). A magyar érdekeltségű összecsapások közül az oroszok elleni női vízilabda- és a franciák elleni férfi kézilabda-mérkőzés volt különösen népszerű.

A Szerencsejáték Rt. több mérkőzésen is jelentős deficitet könyvelt el, de a fogadók egyébként is jól teljesítettek az olimpia alatt. A 33/2. héten – a játékok első napjain – még csak megjátszott pénzük 57,8 százalékát nyerték vissza, a múlt hét két fordulóján azonban már 98,3, sőt, 101,9 százalékát. Ebben nagy szerepe volt az olyan eseményeknek, amelyek hozták a papírformát.

Az állami cég különösen sokat – esetenként több mint tízmillió forintot – bukott Cseh László 100 méter háton úszott hatodik helyén, Ian Thorpe 200 méter gyorson és Pieter van den Hoogenband 100 méter gyorson aratott győzelmén.

Ellenben arra alig tett valaki, hogy Irak futballválogatottja legyőzi Portugáliát, illetve hogy nem az Egyesült Államok vagy Oroszország nyeri a férfi négyszer 100 méteres férfi gyorsváltót úszásban. A Tippmix forgalma egyébként 20 százalékkal nőtt az utóbbi másfél hétben, nagy részben az olimpia miatt – igaz, a nyár eleji labdarúgó Európa-bajnokság ennél is jobban növelte a fogadási kedvet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gera belőtte első gólját a Premier League-ben

Gera Zoltán gólt lőtt a Premier League-ben! A West Bromwich Albion magyar csatára a 3. percben… Tovább olvasom