Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

A sportot kínálják alternatívaként

A győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Közösségi Házban 14. alkalommal rendezte meg a Likócsi Ashihara Karate KSE a Rehab–Rába-kupát, melynek mottója továbbra is: „Sporttal a drogok ellen! A sport legyen a szenvedélyed!"
A rendezvényen 15 sportegyesület 150 versenyzője vett részt, az egész napos gálán, telt ház előtt több stílus (ashihara karate, kyokushin karate, kick-box) versenyzői mutathatták meg küzdeni tudásukat, technikai felkészültségüket.

„Ahogy a rendezvény nevében is olvasható, szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét a szabadidő hasznos eltöltésére, hogy a mozgást, a sportot válasszák, kerüljék a rossz társaságot és semmilyen körülmények között ne nyúljanak a drogokhoz. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a nálunk sportoló gyermekeket ne csak fizikailag neveljük. Ez adódik a sportág jellegéből is, hisz aki ezt a harcművészetet választja, azzal életformát is választ magának: megtanul segíteni önmagán és másokon, s az évek során kitartó, céltudatos, de mégis szerény emberré válik" – mondta Durgó Attila, a Likócsi Ashihara Karate KSE vezetője.

A likócsi és győrszentiváni klub eredményei. Formagyakorlat: 1. Antalics Máté, Horváth Nikolett. 2. Antalics Viktor, Sík Bettina, Deák Bence, Bóka Zalán. 3. Dömötör Norbert, Czetti Olivér, Orosz Daniella. Küzdelem: 1. Harmath Máté (legkiemelkedőbb harcos különdíj), Füleki Ciprián, Hérincs Dominik, Könnyid Márk, Horváth Nikolett, Horváth Emília. 2. Balog Máté, Kompis Olivér. Végh Gábor, Horváth Krisztián, Fazekas Zsanett, Czapáry Klára. 3. Szalai Richárd, Deák Bence, Orosz Emese, Sík Bettina. Csapatverseny: 3. Likócsi és Győrszentiváni Ashihara Karate KSE. Felkészítő edzők: Durgó Attila, Mosonyi József.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnokok Ligája: az utolsó másodpercben nyert a Barca, kikapott a Chelsea

A labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójának keddi játéknapján a Barcelona az utolsó… Tovább olvasom