Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

A soproni és győri lányok is ünnepelhetnek

A győri Seat-Foton a ceglédi EKK csapatát fogadta, míg az MKB-Sopron Szekszárdba látogatott. Mindkét találkozón a kisalföldi gárda volt eredményesebb.

Seat-Foton (Győr) - Ceglédi EKK: 94–75

Nehezen melegedett bele a játékba a győri csapat ezen a nehéz mérkőzésen. Az első negyedben erősen nyikorgott még a gépezet, de fokozatosan belelendültek a győri lányok, és a 2. negyed végére átvették a vezetést. Egyre jobban kidomborodott a győri csapat előnye, dobásokban, összjátékban felülmúlták vendégeiket, csupán csak néhány érthetetlen játékvezetői döntés borzolta a kedélyüket.

Érdekessége a találkozónak, hogy amíg a Cegléd színeiben játszó két kubai játékos által elért 60 pont is kevésnek bizonyult, addig a győri csapatban pályára lépő valamennyi játékosnak sikerült pontot szereznie, és ezzel segíteni a csapatot az értékes győzelem megszerzésében.

Gálos László (Győr): – Játékosaink nehezen értették meg, hogy mit jelent az NB I/A csoportban győri színekben kosárlabdázni. Magabiztosan nyertük a fontos találkozót.

Földi Sándor (Cegléd): – Gratulálok a győzelemhez a győri csapatnak.


Atomerőmű-KSC Szekszárd - MKB-Sopron Euroleasing: 53-86

A mérkőzés előtt több soproni kosaras játéka is kérdéses volt, így Gorbunováé és Károlyié is, akinek mint ismert, még a szerdai mérkőzésen volt egy ütközése. Hétfőn derül ki pontosan, hogy az orrcsontja milyen mértékű sérülést szenvedett. Aztán egy szerencsétlen ütközés után Honti Kata maradt a szekszárdi pályán a fejét fájlalva – beverte a fejét a parkettába, felrepedt a szemöldöke 4 centi hosszan, eltört egy foga, és agyrázkódása is van.

A sok csere ellenére biztos soproni vezetéssel zárult az első szakasz. A másodikban is lendületben maradtak a zöld-sárgák. A szünet után inkább a küzdelem dominált, végül a papírformának megfelelően biztos MKB-siker született.

Ujhelyi Gábor (Szekszárd): – Örülök, hogy a fiataljaink nem vallottak szégyent.

Székely Norbert (Sopron): – Az elmúlt hetekhez képest frissebben mozogtunk. A szurkolóinknak köszönjük, hogy ilyen szép számban elkísértek minket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi négy edzés pekingért

A héten Sopronban edzőtáboroznak a legjobb magyar BMX versenyzők. Nyikos Tivadar szövetségi kapitány nem kíméli a pekingi kvalifikációért nyeregbe pattanó versenyzőket. A nyolcfős keretből öten soproniak, Kotsis Klára, Mészáros Krisztián, Prájczer Péter, Radasics Vilmos és Rozsenich Gábor. Jelenleg Sopronban készül még Gencsapátiból Vincze Bálint. Tovább olvasom