Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 22°C | 32°C Még több cikk.

A siker előnyt jelentene

A Budapest Bank-férfiligában a SEAT-ETO ma 18 órakor a Tatabányát fogadja. Mindenképpen nyerni kell.

Ha a győri csapat nem szeretné, hogy más csapattól függjön a sorsa, mindenképpen meg kell nyernie a mai Tatabánya elleni mérkőzést. Tóth László elmondta: mindezt nem lesz egyszerű elérni.

„Jó csapat a Tatabánya, mely a szezon közben három gólerős játékossal erősített. Ráadásul idegenben jobban szerepel, mint otthon. Általában sok gólt lőnek, igaz, sokat is kapnak. Ha azt akarjuk, hogy legyen keresnivalónk, elsősorban az átlövőiket kell megakadályoznunk a gólszerzésben. Erre készültünk a héten" – mondta a győri szakvezető.

Érzékeny veszteséget jelent az előző fordulóban megsérült Széles László hiánya. Ő elsősorban a győriek speciális védekezésének kulcsfigurája. Harta Béla viszont szerdán már edzett, így a keretben várhatóan ott lesz.

A rájátszás menete

A rájátszásban az 1–4. és az 5–12. helyezett csapatok egyenes kieséses rendszerben játszanak tovább. Az érmekért három győzelemig tart az elődöntő, az első a negyedikkel, a második a harmadikkal mérkőzik. A két győztes az aranyért, a két vesztes a bronzért küzd – szintén három győztes mérkőzésig.

Az 5–12. helyezett csapatok elsőként két győzelemig játszanak április 22-én, 25-én és ha szükséges, 29-én. A párosítás: 5. helyezett–12. helyezett, 6.–11., 7.–10., 8.–9. Az alapszakaszban jobb helyezést elért csapatnál van a pályaelőny. A folytatásban május 3-án, 6-án és ha kell, 9-én a győztesek az 5–8., a vesztesek a 9–12. helyért mérkőznek. A helyosztókat három győzelemig május 16-án, 20-án, 23-án, szükség esetén 27-én és 30-án rendezik. Valamennyi fordulóban döntetlen esetén hétméteres dobások következnek.

Szabó Gábor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Választási ígéretek - betartva

Szijjártó Péter, az önkormányzat gazdasági bizottsága elnökének nyilatkozata: „Több ígéretet tettem a sportszerető polgároknak a választások során és örömmel jelenthetem, valamennyit sikerül betartani". És valóban: a győri közgyűlés döntött a város idei költségvetéséről, így egyben arról is, hogy az élő sportra a korábbinál több pénz, 190 millió helyett 250 millió forint jut. Tovább olvasom