Kisalföld logö

2016. 10. 22. szombat - Előd 4°C | 13°C

A Real ''felforgatja a nyári átigazolási piacot''

Emilio Butragueno, a Real Madrid alelnöke belejentette, klubja 169 millió eurót fektethet be a közeljövőben. Az egykori kiváló csatár ugyan elismerte, a hatalmas összeget nem kizárólag új játékosok megvételére fordítják ám megjegyezte, hogy a Real "felforgatja a nyári átigazolási piacot".
Persze, több sem kellett a helyi sajtónak, a Marca című lap például csütörtöki számában arra buzdítja olvasóit, segítsenek Florentino Pérez klubelnöknek játékosokat igazolni. Mindent elmond, hogy az újság internetes oldalán a következő "jelöltek" közül lehetett választani: Henry, Van Nistelrooy, Kaká, Ronaldinho, Sevcsenko, Adriano, Rooney, Totti, Robinho és Fernando Torres…

Érdekes anomália, hogy a szintén csütörtöki Asban arról számolnak be, hogy Robinho már a királyi gárda játékosa. A lap úgy tudja, a Santos csatárának két képviselője szerdán is tárgyalt a Bernabéuban, ahol az utolsó részletekig megállapodtak a játékos szerződéséről.

Szintén a Real Madridnál történt, hogy a hét végén az őt lecserélő Wanderley Luxemburgóra megsértődő Ronaldo kiállt az újságírók elé, és elmondta, mi nyomja a lelkét. "Egyetlen játékost sem ismerek, aki boldog lenne, amikor lecserélik. Nekem is rosszul esik, ezért megsértődöm. De a sértődöttségem csak az öltözőig tart, és ha a folyosón van egy kamera, hát pech. A pályán egyébként sem tettem semmi olyat, ami a csapattársaimnak vagy a közönségnek rosszul esett volna. Wanderley azt teszi, amit a legjobbnak lát, és még véletlenül sincs elegem belőle. Elfogadom a döntéseit, és magyarázatot sem kérek tőle. Itt nincsenek érinthetetlenek, viszont valahogy én mindig beleesek a lecseréltek közé" - nyilatkozta Ronaldo, aki azt már vigyorogva jegyezte meg, felőle érkezhet bárki a csapathoz, csak ő maradjon bent a kezdőben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy hajóban eveznek

Jól sikerült a tavalyi szezon a Győri Vízügy Spartacus Evezős Klub néhány versenyzőjének. Tovább olvasom