Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

A név változott, a háttér erősödött

Az elmúlt bő egy évtizedben hegyikerékpározásban sikert sikerre halmoztak a soproni Heavy Tools egyesület versenyzői.

A klub sportolói a jövőben a KTM Sport Club színében szállnak nyeregbe.
Horváth Csaba, a klub egyik legeredményesebb versenyzője a Kisalföld érdeklődésére elmondta: az egyesületben gyakorlatilag csak a név változott, de ugyanolyan formában és célokkal működik majd, mint eddig, a korábbinál azonban jobb feltételek között.

A névadó KTM ugyanis a jövőben minőségi versenykerékpárokkal támogatja a klub versenyzőit, akiknek sikeres és eredményes szereplésétől a jövőben üzletet remélnek.

Az osztrák cég választása nem véletlenül esett a soproniakra: ők a magyar hegyikerékpársportban kezdettől fogva sikeresen szerepeltek. A KTM-nél abban bíznak, hogy a soproni hegyikerekesek sikereinek hatására országszerte megnő az érdeklődés a KTM hegyikerékpárjai iránt.

A soproni klub a technikai segítségen túl szakmai támogatást is kap klub külföldi hivatásos versenyzőitől, akik a profik között a világ élvonalába tartoznak. A klub idén nyáron is részt vesz a hagyományos Flash Across Marathon szervezésében, amelyet idén Récény és Sopron között rendeznek. Az idei viadal történelmi, hiszen ez lesz az első Magyarországot érintő mountain bike verseny, amely egy nemzetközi sorozatnak, az öt állomásból álló Inter-Mountain Seriesnek lesz az egyik helyszíne.

Horváth Csaba kiemelte: az egyesületnek továbbra is fontos feladata marad az utánpótláskorú hegyikerékpáros tehetségek felfedezése.
Bőhm Lajos, a klub egyik legjobb versenyzője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondatták a Real Madrid új elnökét

Szerda késő este tetőpontjára hágott a válság a Real Madridnál, olyannyira, hogy az ellene kitört… Tovább olvasom