Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

A labdát és a mezt a Vill-Korr vitte liciten

A negyedszázaddal ezelőtt bajnoki címet szerzett Rába ETO és a magyar öregfiúk-válogatott játékosai által aláírt mezt és labdát a Vill-Korr bt. nyerte meg a városi liciten.
A 25 évvel ezelőtti győri aranycsapatra emlékezve – mint ismert – az ETO és a magyar öregfiúk válogatottjának meccslabdáját és egy ETO-mezt a játékosok aláírásával a város önkormányzatának kezdeményezésére licitre bocsátottak.

A tegnapi városházi sajtótájékoztatón Borkai Zsolt polgármester jelentette be, hogy a sok licitáló közül a győztes, 300 ezer forintot felajánlva, a Vill-Korr bt. lett, amely egyébként felajánlásaival számos más területen is tanúbizonyságát adta már lokálpatriotizmusának. A liciten nyert pénzt az ETO labdarúgó-utánpótlásának segítésére adják át. A polgármester arról is beszélt, hogy a város jövő évi költségvetésében jelentős tételt szánnak a sportolói utánpótlás támogatására.

A Vill-Korr bt. igazgatója, Gasztonyi Gyula, miközben átvette az önkormányzat köszönő oklevelét, elmondta, cégük megtisztelőnek tartja, ha csak egy kicsit is, de tud segíteni, ezt a felajánlást is nagy örömmel tették.

A sajtótájékoztatón jelen volt Jakab Elek, a Győri ETO FC utánpótlás-igazgatója, aki a köszönet mellett elmondta: kialakulóban van egyfajta szindikátusi együttműködés a győri labdarúgás jövőjéért, az utánpótlásért más egyesületekkel is. Bíznak benne, hogy ezzel is elősegítik a város labdarúgásának fejlődését, a tehetségek megtartását.

Jutasi Ferenc

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosárlabda: Helyén volt a szívük

Kosárlabda - A Kaposvár másfél perccel a vége előtt 60–52-re vezetett. Vetési egész pályás… Tovább olvasom