Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

A KÉSZ Kft. a magyar labdarúgó-válogatott új szponzora

A ma esti barátságos labdarúgó mérkőzésen mutatkozik be a nemzeti tizenegy új támogatója. Április 27-én a margitszigeti Thermál Hotelban írta alá a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről dr. Bozóky Imre elnök és a KÉSZ Kft. ügyvezető igazgatója, Varga Mihály azt a megállapodást, amelynek köszönhetően a magyar építőipari társaság négy évre kiemelt szponzorként bekapcsolódik a magyar labdarúgó válogatott, valamint az olimpiai válogatott támogatásába.
A KÉSZ Kft. évek óta mentora vidéken az ifi focinak, az utánpótlás nevelésnek. Ezt a kialakult hagyományt folytatva, magasabb szintet, nagyobb célt megjelölve indítják a felek az együttműködést. A KÉSZ, Közép-európai Építő és Szerelő Kft. itthon meghatározó szerepet tölt be az építési piacon, több sportlétesítmény kivitelezésével jeleskedett. A társaság az elmúlt években terjeszkedésbe fogott a környező országokban, sorra alapította leányvállalatait.

Ehhez a piaci stratégiához kapcsolódik az aktívabb támogatói szerep, a nemzeti válogatott felkarolása. A társaság vezetői úgy vélik, a labdarúgás nemcsak Magyarországon, de a régió többi országában is a legnépszerűbb sportok közé tartozik.

A válogatott az elmúlt időszakban reményteli szereplést nyújtott. A pozitív hozzáállás, az akarat, a szakmai vezetés munkája biztató eredményeket hozott. A KÉSZ Kft. a válogatott további fejlődése érdekében vállalta fel a nemzeti tizenegy, az olimpiai válogatott hosszú távú támogatását. A cég vezetői bíznak a magyar foci sikereiben, felemelkedésében, a gazdag múlt folytatásában, az EB-re és a VB-re való kijutásban. A mai, felkészülést segítő barátságos mérkőzésen győzelmet vár a válogatottól az új szponzor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Budapest nem rendezhet olimpiát

A kormány nem tud pénzügyi garanciát adni a 2012-es olimpia megvalósításához Budapest számára, nem… Tovább olvasom