Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

A Kecskemét Savic góljával legyőzte a címvédő Győrt

Felejthető első félidőt követően a második játékrészben Savic lövésének köszönhetően a hazaiak szerezték meg a győzelmet.

Hiába birtokolta többet a labdát az ETO, halovány támadójátéka miatt nem sikerült pontot szereznie Kecskeméten.

Kecskemét – Győri ETO FC 1:0 (0:0)
Széktói stadion, 1500 néző. Vezette: Vad II. (Kispál, Szpisják)

Kecskemét: Antal – Mogyorósi, Póti, Karan, Forró – Gyagya, Vukasovic, Savic (Nagy P., 65.), Pekár (Balázs Zs., 85.) – Rajczi, Barry (Patvaros, 80.). Vezetőedző: Bekő Balázs.

ETO: Kamenar – Svec, Lipták, Kamber – Wolfe, Pátkai, Mevoungou (Trajkovic, 69.), Dinjar (Andric, 58.) – Kink (Martínez, 58.), Lázok, Varga R. Vezetőedző: Pintér Attila.

Gólszerző: Savic (54.)

Sárga lap: Antal (90.), illetve Wolfe (49.), Trajkovic (76.)

Bekő Balázs: - Nagyon sokat küzdöttünk. El kell ismernem, nem a játék szépségével nyertünk, de a mi helyzetünkben a győzelem számított. Többet vártam a kontráktól, de ha kicsit pontosabban játszunk, akkor további helyzeteink is lehettek volna.


Pintér Attila: - Ezt a játékot gólra játsszák, hiába voltunk mezőnyfölényben és sokszor felborult a pálya. Voltak lehetőségeink, de azokat nem tudtuk kihasználni. Egy-két emberrel nem vagyok elégedett, nekik el kell gondolkodniuk, hogy milyen teljesítményt nyújtottak.


A találkozó első negyedórájában a győriek birtokolták többet a labdát, főként a hazaiak térfelén zajlott a játék. Sok passzal igyekeztek áttörni a hazaiak védelmét, de többnyire csak távoli lövésekkel próbálkoztak, amely egyszer sem okozott nagyobb gondot Antalnak.

A folytatásban fokozatosan feljavult a hazaiak játéka is, enyhült a győriek mezőnyfölénye. A kecskemétiek szélről belőtt labdákkal próbálkoztak, ám Kamenár rendre tisztázni tudott, így igazán nagy lehetőséget a hazai oldalon sem láthattunk.

Felejthető első játékrészben főként mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. Sok technikai hibával játszottak, így egyik együttes sem érdemelt volna három bajnoki pontot. Vad II István első félidő végét jelző sípszója után csak a jobb folytatásban bíztak a szurkolók.


Szünetet követően hasonlóan alakult a játék képe, mint az első játékrészben, de a találkozó 54. percében váratlanul megszerezte a vezetést a Kecskemét. Savic 20 méteres, bal lábas lapos lövése a kapu bal alsó sarkában kötött ki. 1-0

Kecskeméti gólt követően hamar kettős cserére szánta el magát Pintér Attila, az ETO vezetőedzője. Pályára lépett az addig halovány teljesítményt nyújtó Dinjar helyére Andric, valamint Kinket Martínez váltotta.

Cserék után átvette a kezdeményezést az ETO, a hazaiak beszorultak a saját térfelükre, míg a győriek széleken próbálták feltörni a Kecskemét védelmét, de egyszer sem sikerült a védők mögé kerülniük. Az egyik szituációnál egymás után négy szögletet végezhettek el a zöld-fehérek, de lila mezes védők rendre tisztázni tudtak.

Az utolsó tíz percben is beszorult a saját térfelére a hazai együttes, de a védelmet nem sikerült felőrölnie az ETO-nak. A győriek küzdöttek, de támadójátékban rendkívül halovány teljesítményt nyújtottak, így pontot sem tudtak szerezni a Kecskemét otthonában.Online közvetítés        

Vége a mérkőzésnek!
   
91.p. Antal kapott sárga lapot időhúzásért.
   
90.p. Három perc hosszabbítást jelzett a játékvezető.
   
87.p. Gyors hazai ellentámadás végén Balázs lőtt jobb lábbal, de a bevetődő Liptákon lelassult a labda a kapu jobb oldala mellett haladt el.
   
82.p. Varga távoli lövését magabiztosan fogta Antal.
   
80.p. Barry helyére Patvaros érkezett a pályára.

79.p. Egymás után négy szögletet is elvégezhetett az ETO, de egyiknél sem veszélyeztetett komolyabban.
   
77.p. Újabb jobbról belőtt labda veszélyesen tekeredett a hazai kapu felé, Antal kivetődve tisztázott.

76.p. Trajkovic kapott sárga lapot reklamálásért.

75.p. Az első igazán komoly lehetőség a zöld-fehéreknél. Svec jobb oldali beadásába Varga tette bele a lábát, a labda a kapu bal alsó sarka felé tartott, de Antal hárított. A kipattanóra Trajkovic rajtolt, de időben tisztáztak a hazai védők.
   
69.p. Újabb csere. Mevoungout Trajkovic váltotta a győrieknél.
   
65.p. A gólszerző Savic helyére Nagy P. érkezett a pályára.
   
59.p. Pekár passza után Rajczi lőtt belsővel 12 méterről, Kamenar vetődve szögletre mentett.

58.p. Kettős cserét hajt végre Pintér Attila. Dinjar és Kink helyére Andric és Martínez érkezett pályára.
   
54.p. Vezet a Kecskemét! Szép hazai támadás végén Savic 20 méterről bal lábbal lőtt laposan a kapu bal oldalába. A labda egyet megpattant, de ettől függetlenül sem tudta hárítani a pontos próbálkozást Kamenar. 1-0
   
51.p. Varga iramodott meg a bal oldalon, majd egy cselt követően jobbal terkert a kapu bal oldala felé, Antal könnyedén fogta a labdát.
   
49.p. Wolfe kapott sárga lapot Forró felrúgásáért.
   
46.p. Mogyorósi jobb oldali beadása után Barry erőtlen középre tartó fejesét könnyedén fogta Kamenar.

46.p. Elkezdődött a második játékrész, egyik vezetőedző sem cserélt.
   
45.p. Vége az első félidőnek!
   
41.p. Bal oldali beadásnál Kamenár öklözte a mezőnybe a labdát Vukasofic felé, aki kapásból lőtt méterekkel a kapu mellé.
   
36.p. Lázok jobb oldali szögletét követően Kamber emelkedett a legmagasabbra a védők között, de erőtlen fejesét könnyedén hárította Antal. 
   
29.p. Jobbról beívelt labdát Kamenár a mezőnybe öklözte Pekár elé, aki 22 méterről jócskán kapu mellé lőtt.
   
23.p. Lázok jobb oldali szögletét követően Wolfe bal alsóba tartó fejesét lábbal a gólvonalról vágták ki, majd a kipattanót Kamber lőtt rá 12 méterről. Az egyik védőn megpattanó labdára Pátkai csapott volna le, de Antal kivetődve tisztázott a győri középpályás elől.
   
22.p. Wolfe jobbról passzolt középre Mevoungou felé, aki állítás nélkül 20 méterről jobb lábbal lőtt a kapu közepe felé, Antal magabiztosan fogta a labdát.
   
20.p. Jobb oldalról élesen belőtt szabadrúgás veszélyesen csapódott a győri kapu felé, de Rajczi lábáról kipattant a labda.

19.p. Főként mezőnyjátékot láthatottak a nézők, egyik együttes sem veszélyeztette az ellenfél kapuját.
                           
12.p. Pekár távoli középre tartó próbálkozását magabiztosan fogta Kamenar.

12.p. Dinjar távoli lövése jócskán elkerülte a kaput.

9.p. Kink cselezett balról középre, majd bal lábbal lőtt laposan kevéssel a kapu bal oldala mellé. 

5.p. A zöld-fehérek birtokolták többet a labdát, de helyzetet nem sikerült kidolgozniuk.

1.p. A győriek kezdték a találkozót.

Kecskemét – Győri ETO FC
Játékvezető: Vad II. (Kispál, Szpisják)

Kecskemét: Antal – Mogyorósi, Póti, Karan, Forró – Gyagya, Vukasovic, Savic, Pekár – Rajczi, Barry. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Csere: Németh V. (k), Patvaros, Bulajic. Nagy P., Elioma, Balázs Zs., Farkas A.

ETO: Kamenar – Svec, Lipták, Kamber – Wolfe, Pátkai, Mevoungou, Dinjar – Varga R., Lázok, Kink. Vezetőedző: Pintér Attila.
Csere: Stevanovic (k), Martínez, Trajkovic, Kalmár, Lang, Andric, Nicorec.


    
Előzetes

A címvédő Győri ETO a gyenge szezonkezdés, valamint a DVSC legyőzése után már a hetedik helyen áll, s hárommeccses győzelmi sorozatát szombat este Kecskeméten folytathatja.

Az ötödik helyen álló Pápa otthonába látogat a listavezető Videoton együttese, melynek papíron egyértelműen nehezebb dolga lesz, mint a 15. Puskás Akadémiához utazó közvetlen üldözőjének, a Ferencvárosnak az OTP Bank Liga 9. fordulójában.

Az FTC az Újpest elleni rangadó 3–1-es megnyerése után magabiztosan látogathat az újonc s eddig mindössze négy pontot gyűjtött Puskás Akadémiához. A ferencvárosi játékosok azonban az ősi rivális felett aratott siker ellenére sem lehetnek feldobottak, szerda este ugyanis trinidadi csapattársuk, Akeem Adams szívinfarktust kapott, s állapota jelenleg is súlyos.

A harmadik helyen álló Debrecen a Győrben elszenvedett súlyos vereség után fogadja majd az MTK-t. Kondás Elemér csapata vendégként gyengén teljesít a szezonban, ám kirobbanó hazai formájában bízhat: Debrecenben hat mérkőzésből hat győzelem a mérlege.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. cserepesvirag 2013. október 03. 14:49
  „Tarsoly szerelmes Pintérbe? Vagy a tavalyi bajnoki cím azt jelenti, hogy most már örökké el kell viselni Győrben Pinyőt? Amellett hogy rég várt siker volt a bajnoki cím,örülök neki, az NB1 szégyene, hogy ilyen játékkal ezt megnyertük. A mostani meg... Pintér takarodj! Egy érának vége, jöhet a következő.”
 • 27. BudaiKr 2013. október 01. 21:32
  „21. Lacika62 2013.09.29. 16:01

  miwan kucu miér nem arrol beszész hogy mi a helyzet a Avar utcába?”
 • 26. Lacika62 2013. szeptember 30. 16:15
  „24. Hyppolit 2013.09.30. 08:58 Nagyon is igazad van!!!!! Csak az a baj, hogy most ne a Mágus dirigál, mint régen.....”
 • 25. Baxx 2013. szeptember 30. 12:28
  „Akkora felelősségrevonás lesz, mint a BL után?”
 • 24. Hyppolit 2013. szeptember 30. 08:58
  „Nincs mit szépíteni, ez szégyenletes és elszomorító. Verebes volt, hogy lélektelen játéknál büntetést fizettetett az érintett játékosokkal. Nem kellene itt is bevezetni?”
 • 23. Legs 2013. szeptember 29. 19:00
  „Hol is van Kecskemét?Megtanulják ezután Győrben?:))))Ez röhej....Nem ég a pofája senkinek mikor felveszi a fizetést?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))”
 • 22. ATX 2013. szeptember 29. 18:17
  „11: "Ilyen a magyar labdarúgás. Bárki bárkit bármikor legyőzhet." Ez kérem a színtiszta igazság! Meg az is hülye, aki magyar meccsekre tippmixel...”
 • 21. Lacika62 2013. szeptember 29. 16:01
  „16. BudaiKr 2013.09.29. 10:57 Mi van rezso??? magadhoz tértél? Alma bór és társaitól....”
 • 20. wunderli 2013. szeptember 29. 15:06
  „Budaikám tanulj meg írni,mert nagyon szánalmas vagy az ETÓ-val együtt”
 • 19. sziszka69 2013. szeptember 29. 14:44
  „Budai Kr .te nyallergép... te.....fogalmatlan eto....”
 • 18. szimre50803 2013. szeptember 29. 13:38
  „Mondá Pinyő: Majd felborult a pálya a mezőnyfölényünktől! Igen, a Pintér marhaságaitól, attól hogy ő mindig más meccset néz, mint ami a pályán zajlik!”
 • 17. Jethro_Tull 2013. szeptember 29. 11:02
  „Tarsoly Úr !
  Nem kellene lépni már valamit ?”
 • 16. BudaiKr 2013. szeptember 29. 10:57
  „2. Lacika62 2013.09.28. 12:53

  te emberarcu avar utcai lakos miért ne tegezném továbra is a Mestert? nemcsak tegezem hanem tisztelem is a munkáságáért azért hogy bajnok csapatot épitett ebbe a városba.

  14. wunderli 2013.09.29. 10:06
  vurslikám neked is csak akkor van arcod irni amikor becsuszik egy szerencsétlen vereség? ez legyen a legnagyob öröm a szánalmas életedbe!!”
 • 15. xverax 2013. szeptember 29. 10:23
  „Egy-két emberrel nem vagyok elégedett, nekik el kell gondolkodniuk, hogy milyen teljesítményt nyújtottak....

  kezdődik, edzőbá érzi hogy baj van :D
  ugyanezek a "focisták" a múlt héten még istenek voltak :D”
 • 14. wunderli 2013. szeptember 29. 10:06
  „Budai Kr-nek üzenem ,hogy várhatja a következőt,30 évente egyet .Elég hosszú életű lesz ha a hatodikat is meg akarja érni”
 • 13. galamblelkü 2013. szeptember 29. 09:40
  „Kikapott az ETO.Van ilyen de "Primax" és társa már ezzel kampányol.Lélegeztetőgépek,inkubátorok kellenek nem stadionok.Az ETO vereség MSZP kampánytéma.Igaz, mikor Ők irányitottak ,se stadion se inkubátor nem volt.ETO vereség és politika.UNDORITÓ!!”
 • 12. T_McVay_01 2013. szeptember 29. 08:48
  „# 11. Primax
  Az új stadionok pl. fedett nézőtér, normális ülőhelyek, kulturált környezet
  elsősorban a nézőknek szurkolóknak épül nem a játékosoknak.

  A lélegeztető gépet és az inkább szükséges inkubátorokat lehagytad :)”
 • 11. Primax 2013. szeptember 29. 08:33
  „Ilyen a magyar labdarúgás. Bárki bárkit bármikor legyőzhet.
  Egyforma az összes csapat.
  Egyformán silány.
  Építsünk még sok - még több - stadiont...!”
 • 10. bellotto 2013. szeptember 29. 08:11
  „Ne aggódjon, senki, pénz ezért is jár. Buli, kurvák ,orgiák folyamatosak, mi kell ennél több. 1500 néző ez mindent elmond, kár ragozni.”
 • 9. t-m 2013. szeptember 29. 07:00
  „Ez nulla!
  Itt lett volna a lehetőség felzárkózni, de nem éltek vele. Több ilyen nem lesz!
  Ezzel a produkcióval még az alsó házban is szégyenkezni kéne!!!”
28 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kézi NB I: a Győr nehezen nyert Dunaújvárosban

A címvédő Győri Audi ETO ikszes első felvonást követően küzdelmes meccsen, háromgólos különbséggel… Tovább olvasom