Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

A hazai futballvilág Győrre figyel

Az elmúlt évben Budapesten rendezte meg a Magyar Labdarúgó Liga Futballkarácsony elnevezéssel azt a játékos vetélkedőt, melynek bevételét a liga jótékony célokra ajánlotta fel.
Az idén december 19-én Győrben az egyetemi csarnok ad otthon a rendezvénynek. Gelei Károly, a Magyar Labdarúgó Liga marketingigazgatója szívesen adott tájékoztatást az eseményről:
– Pintér Imre, az egyetemi csarnokot üzemeltető kft. ügyvezetője keresett meg bennünket, s ajánlotta fel a lehetőséget a győri rendezésre. Örömmel fogadtuk, mert tudjuk, Győrben szeretik a labdarúgást, szeretik a futballistákat. Persze hozzáteszem, ez az este nem csak a labdarúgásról szól. Amolyan játékos sorversenyeket rendezünk, melynek szereplői a labdarúgók lesznek.

A marketingigazgató elmondta, a bevétel hasznát ezúttal is ajándékokra költik, melyeket a győri gyerekek között osztanak szét.
– Természetesen a sorversenyeken kívül lesz futball is a programban, de leginkább az a cél, hogy jól szórakozzanak a résztvevők és a nézőtéren helyet foglalók is – folytatja Gelei Károly. – Úgy gondoljuk, az esemény megfelelő zárása lesz a szezonnak és örömmel mondhatom, a győriek minden segítséget megadnak a Futballkarácsony sikeres megrendezéséhez. Nem volt könnyű összeállítani a csapatokat, hiszen sokan a szabadságukat töltik az ünnepeket alatt, de akiket megkerestünk, örömmel vállalták a részvételt. Sok gyerekre számítunk, s arra, hogy mindenki jól szórakozik majd. Ezen az eseményen adjuk át a liga díjait az elmúlt bajnokság legjobbjainak is.
A sorversenyek után labdarúgó-mérkőzésekre kerül sor, ezek egyikén többek között Hajszán, Szentes és Hannich szerepel a parketten.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

World Soccer: Ronaldo a legjobb játékos

A World Soccer című szaklap olvasói Ronaldót, a világbajnok brazil labdarúgó-válogatott… Tovább olvasom