Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 7°C

A Hálózat TV az összes NB I-es mérkőzést közvetítené

Szieben László, a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) igazgatója szerint több televíziós társaság is érdeklődik a hazai NB I-es mérkőzések közvetítése iránt. A Hálózat TV eddig egyedülálló módon az Arany Ászok Liga valamennyi mérkőzését közvetítené felvételről, valamint 60 perces összefoglalót is sugározna.
Annak ellenére, hogy az MTV kuratóriuma szeptember 18-i ülésén egyhangúlag elutasította az Arany Ászok Liga mérkőzéseinek közvetítéséről szóló szerződéstervezetet, több televíziós csatorna jelezte érdeklődését a Magyar Labdarúgó Ligánál. Szieben László, a liga igazgatója ugyan nem kívánta megnevezni ezeket az orgánumokat, a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményből kiderül, az egyik érdeklődő a Hálózat TV.

A helyi televíziók összefogásával létrejött Hálózat TV 2003. szeptember 24-én ajánlatot tett a hazai bajnoki közvetítésére. Dr. Gáti Zoltán, a Hálózatos Televíziók Rt. vezérigazgatója az ajánlatról annyit árult el, a Hálózat TV vállalná, hogy Magyarországon eddig egyedülálló módon az Arany Ászok Liga valamennyi mérkőzését közvetítené felvételről, valamint 60 perces összefoglalót is sugározna.

A Hálózat TV adása jelenleg 35 sugárzó és 30 kábeles műsorszolgáltató, valamint 576 műsorelosztó fejállomásának hálózatán fogható, kódolatlan formában. Összesen mintegy 6,5 millió ember láthatja a Hálózat TV programját.

Az ajánlat részleteiről a tárgyalások még folynak. A közvetítések és az összefoglalók gyártása teljes egészében a helyi televíziók együttműködésével és összefogásával valósul meg.

Az Arany Ászok Liga hét végi fordulójából egyébként ismét két mérkőzés kerül a képernyőre, s akárcsak legutóbb, ezúttal is a Magyar ATV közvetítheti a találkozókat. Pénteken az MTK-Békéscsaba, míg vasárnap a Debrecen-Ferencváros összecsapást láthatják élőben a tv-nézők.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A meghiúsíthatják reklámtörvények a kanadai nagydíjat

A montreali bíróság elutasította két üzletember arra vonatkozó keresetét, hogy a Forma-1-es Kanadai… Tovább olvasom